Σοκ στο Ηράκλειο: Οικογένεια τουριστών καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών ντόπιων

Σοκ στο Ηράκλειο: Οικογένεια τουριστών καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών ντόπιων

Επίθεση σε μπαρ του Ηρακλείου καταγγέλλει ότι δέχθηκε τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας προς Τρίτη μια οικογένεια τουριστών που έκανε τις διακοπές της στην Κρήτη.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, ένας 49χρονος με καταγωγή από τον Καναδά, η 41χρονη Φινλανδή σύζυγός του και οι δύο γιοι τους, ηλικίας 21 και 18 ετών, ξαφνικά και απρόκλητα δέχθηκαν την επίθεση μιας παρέας νεαρών ντόπιων.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας που μεταφέρει το cretalive, οι νεαροί αρχικά εξύβρισαν την οικογένεια και στη συνέχεια επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές.

Ηράκλειο: Γέμισε με αίματα το πλακόστρωτο μετά το επεισόδιο

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ο 49χρονος άνδρας και ο ένας από τους δύο γιους της οικογένειας και να αιμορραγούν. Εικόνες από το σημείο που εκτυλίχθηκε το επεισόδιο, με αίματα στο έδαφος, δημοσιεύει το cretalive, τονίζοντας ότι οι ομάδα νεαρών στη θέα των αιμόφυρτων ατόμων έσπευσε να εξαφανιστεί.

irakleio travmatismos toyristes.jpg

Τελικά, η οικογένεια των τουριστών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου ο 49χρονος Καναδός χρειάστηκε να νοσηλευθεί, χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι τέσσερις τουρίστες κατήγγειλαν την Τρίτη το περιστατικό σε βάρος τους στις αρχές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ αναζητά την ομάδα των νεαρών που επιτέθηκε και τραυμάτισε την οικογένεια.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ