Χανιά: Σε 26χρονο Πακιστανό ανήκει το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

Χανιά: Σε 26χρονο Πακιστανό ανήκει το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

Ταυτοποιήθηκε το τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε σε σακούλες στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά. Ανήκει σε έναν 26χρονο άνδρα από το Πακιστάν.

Η αστυνομία κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τον νεκρό παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα το οποίο ήταν τεμαχισμένο και μοιρασμένο σε σακούλες. Μέσα σε μια από αυτές, σύμφωνα με το neakriti, υπήρχε και κάποια απόδειξη ταμειακής μηχανής και κάποιου είδους σπρέι. Αυτά οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός δεν είχε γίνει στα Χανιά όπου βρέθηκε το κεφάλι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης αλλά στο Ρέθυμνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του 26χρονου και συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο. Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, βρέθηκε ο μπαλτάς και το αίμα του νεκρού στο σπίτι όπου διέμενε.

Τα μακάβρια ευρήματα εντοπίστηκαν πρώτη φορά στις 19 Ιουλίου όταν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν σε μια σακούλα ένα κεφάλι. Η αστυνομία απέκλεισε τον χώρο του εργοστασίου και μαζί με υπαλλήλους έψαξαν όλους τους μπλε κάδους όπου εντοπίστηκαν και άλλες σακούλες οι οποίες περιείχαν ανθρώπινα μέλη. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε αρχικά ότι επρόκειτο για άνδρα ασιατικής καταγωγής μεταξύ 30 και 40 ετών. Ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη όλα τα μέλη του νεκρού άνδρα και δύσκολα θα εντοπιστούν αφού κατ’ εκτίμηση αστυνομικών κύκλων ενδέχεται να πετάχτηκαν και σε κάδους με οργανικά απόβλητα τα οποία πηγαίνουν για ταφή σε ΧΥΤΑ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ