Χαλάνδρι: Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό -Είχαν δικαστική διαμάχη για το παιδί τους

Χαλάνδρι: Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό -Είχαν δικαστική διαμάχη για το παιδί τους

Σοκ στο Χαλάνδρι, με το αιματηρό περιστατικό το μεσημέρι, στην πιλοτή πολυκατοικίας, στην οδό Ζαν Μωρέα και Φιλικής Εταιρείας, με δράστιδα τη 49χρονη εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο από την Αλβανία και θύμα 68χρονο γνωστό γιατρό, οφθαλμίατρο στα βόρεια προάστια.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη, 12 ετών, και η επιμέλεια του παιδιού φαίνεται ότι ήταν ένα θέμα που προκαλούσε σοβαρές προστριβές ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος διατηρούσε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση με τη 49χρονη και απέκτησαν μαζί τη 12χρονη σήμερα κόρη τους. Στην πορεία, και με τεστ DNA, ο γιατρός αναγνώρισε το παιδί και κατάφερε να πάρει την κηδεμονία του, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η δράστις. Αυτό αποτέλεσε αφορμή για συνεχείς προστριβές ανάμεσα στον γιατρό και την εικαστικό, όλα αυτά τα χρόνια.

klodiana 1 0.jpeg

Οπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο Facebook, η 49χρονη κατηγορούσε τον 68χρονο γιατρό και τη σύζυγό του, με την οποία μεγάλωνε μαζί τη 12χρονη, για απαγωγή, ενώ εξαπέλυε συνεχείς κατηγορίες ότι με τα λεφτά και τη δύναμή του της πήρε το παιδί. Σε κάποια ανάρτηση, μάλιστα, υποστηρίζει ότι το παιδί δεν είναι του γιατρού και της το πήρε με πλαστό τεστ DNA.

Στις αναρτήσεις της στο Facebook επιτίθεται όχι μόνο στον πρώην σύντροφό της αλλά και στην ελληνική δικαιοσύνη και τις αστυνομικές αρχές.

klodiana anartisi.jpg

Την ώρα της σύλληψής της, η δράστις φώναζε «απήγαγαν και βίαζαν το παιδί μου», ισχυρισμό που επαναλάμβανε συχνά στις αναρτήσεις της στο Facebook.

Ποιος είναι ο γιατρός που τραυματίστηκε
Ο Γ.Ν., θύμα της επίθεσης της πρώην συντρόφου του, είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος στα βόρεια προάστια, ο οποίος μάλιστα συνεργάζεται με γνωστή ιδιωτική κλινική.

giatros xalandri thima pirovolismon 0.jpg

Πώς συνέβη το αιματηρό περιστατικό
Η 49χρονη φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στον 68χρονο, στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Μόλις εκείνος κατέβηκε να πάρει την κόρη τους από το σχολικό ξεκίνησε έντονος διαπληκτισμός και κάποια στιγμή η εικαστικός έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και πυροβόλησε τον γιατρό στην κοιλιά και στη μασχάλη.

Ο γιατρός διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

klodiana 3.jpeg

klodiana xalandri 1c.jpeg

clodia 27.jpg

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS