ΕΛ.ΑΣ: Μπλόκο σε πλατείες για αποφυγή νέων κορονοπάρτι

ΕΛ.ΑΣ: Μπλόκο σε πλατείες για αποφυγή νέων κορονοπάρτι

Ύστερα από το χάος που επικράτησε στην πλατεία Βαρνάβα και τις εικόνες πλήθους κόσμου με αλκοόλ και ξέφρενο χορό να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αισθητά την κοινή γνώμη, η αστυνομία έβαλε «φρένο», ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα κορονοπάρτι.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε έκτακτη επιχειρησιακή δράση με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας, της Τροχαίας Αθηνών αλλά και ανδρών της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών. Σύσσωμοι έκαναν ελέγχους για άσκοπες μετακινήσεις στο σημείο.

Το ίδιο συνέβη και στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Ένα 24ωρο μετά την επιχείρηση στην οδό Βεάκη στο Περιστέρι, οι αστυνομικές αρχές περικύκλωσαν την πλατεία της Κυψέλης προκειμένου να αποφευχθούν νέα κορονοπάρτι.

Υπενθυμίζεται ότι στο διάγγελμα που πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Τετάρτης, αναφέρθηκε και σε όσους συμμετέχουν σε κορονοπάρτι, λέγοντας χαρακτηριστικά: Με την προοπτική άρσης των περιορισμών, όποιος έχει κουραστεί δεν έχει, πια, το άλλοθι να αυθαιρετεί. Και όσοι αλόγιστα συναθροίζονται σε πλατείες, επιτέλους ας σταματήσουν. Αν και λίγοι μπροστά στα εκατομμύρια των συνεπών, μπορεί να βλάψουν πολλούς. Τους εαυτούς τους και τους δίπλα τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS