Εκτέλεση 39χρονου στο κέντρο της Αθήνας: Τον πυροβόλησαν μέσα σε καφετέρια -Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Εκτέλεση 39χρονου στο κέντρο της Αθήνας: Τον πυροβόλησαν μέσα σε καφετέρια -Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ

Σε εξέλιξη είναι η προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονική επίθεση στον Άγιο Παύλο μετά από αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Θύμα της στυγερής δολοφονίας είναι ένας 39χρονος σεσημασμένος αλλοδαπός, αλβανικής υπηκοότητας σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια -στην οδό Λιοσίων- και πιθανότατα τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτό είναι αλλοδαποί. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δράστες επέβαιναν σε ένα λευκό αυτοκίνητο Toyota Yaris, ενώ όπως αναφέρει το Mega ήταν δύο, με τον έναν να πυροβολεί τον 39χρονο με τουλάχιστον τρεις σφαίρες στο κεφάλι και μία στην κοιλιακή χώρα.

Το θύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος και ήταν γνωστός στις Αρχές για άλλες υποθέσεις στο παρελθόν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του.

Από τον τόπο του εγκλήματος περισυνελέγησαν κάλυκες και οπτικό υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος και εξετάζονται από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ