Έφτασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Έφτασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Στις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό η εξόδιος ακολουθία


Τα ξημερώματα της Δευτέρας και ώρα 5.30 έφτασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με την όλη περιοχή να έχει μετατραπεί σε «φρούριο». 1000 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, drones και ελικόπτερα σχηματίζουν ένα δίχτυ ασφαλείας.
Πλήθος κόσμου έχει προσεγγίσει το σημείο προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής.

Υπενθυμίζεται πως από τις 6:00 έως τις 10:30 το πρωί η σορός θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου για όσους θελήσουν να αποτίσουν φόρο τιμής.

Στις 12 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία. Μόνο οι 200 προσκεκλημένοι, βασιλείς και μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης από 11 κράτη θα βρίσκονται μέσα στον ιερό ναό.

Αυστηρός θα είναι ο έλεγχος για τις προσκλήσεις στην είσοδο από εκπρόσωπο της περιφέρειας.

Αφού ολοκληρωθεί η εξόδιος ακολουθία, θα ξεκινήσει η μεγάλη πομπή προς το Τατόι, η οποία αρχικά θα μπει ανάποδα στην Μητροπόλεως που θα έχει κλείσει από τα ξημερώματα για τα αυτοκίνητα και θα φτάσει μέχρι τη Βουλή, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει μια μικρή στάση στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

 

pareklisi mitropoli kosmos

Στη συνέχεια η πομπή θα περάσει από την καρδιά της πόλης, από τη Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, τη Μιχαλακοπούλου και θα κατευθυνθεί προς την Αττική οδό.
Εκτός από τις ισχυρές επίγειες αστυνομικές δυνάμεις που θα την ακολουθούν, από αέρος drones και ελικοπτερα θα δίνουν συνεχώς ζωντανή εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ. Κλιμάκια της Τροχαίας θα ανοίγουν και θα κλείνουν δρόμους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS