Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Τι έδειξε η νεκροψία για τον 54χρονο επιχειρηματία -Εφερε 19 τραύματα, η πορεία της μοιραίας σφαίρας

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Τι έδειξε η νεκροψία για τον 54χρονο επιχειρηματία -Εφερε 19 τραύματα, η πορεία της μοιραίας σφαίρας

«Βροχή» από σφαίρες δέχτηκε σε όλο του το σώμα, ο 54χρονος επιχειρηματίας από τη Ζάκυνθο, κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής (7/05) στο κέντρο της πόλης.

Αυτό διαπίστωσε κατά την διάρκεια της νεκροψίας - νεκροτομής, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό του 53χρονου. Ο άτυχος άντρας έφερε 19 διαμπερή τραύματα από τις σφαίρες του καλάσνικοφ, εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο.

«Έφερε 19 τραύματα, τα πιο πολλά διαμπερή. Ένα ήταν το άμεσα θανατηφόρο. Όμως αυτό το ένα είχε κάνει κακώσεις σε όλο το σώμα. Βρέθηκε μία βολίδα μέσα στο κρανίο. Είχε μπει στο κρανίο από τον σπονδυλικό σωλήνα, από τον θώρακα. Οι πιο πολλές σφαίρες βρήκαν το θύμα στην πλάτη. Αυτές οι βολές ήταν διαμπερείς, έμπαιναν και έβγαιναν από το σώμα. Αυτή που κόστισε τη ζωή ήταν μία που έμπαινε από την κοιλιά χαμηλά, τρύπησε το ήπαρ, τους πνεύμονες, την καρδιά, τους θωρακικούς σπονδύλους, μπήκε στον σπονδυλικό σωλήνα και από εκεί μπήκε στο κρανίο. Eπιστημονικά και σαν εύρημα, είναι ενδιαφέρουσα η πορεία της συγκεκριμένης σφαίρας», δήλωσε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης στο ΙΟΝΙΑΝ.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 16:30 το απόγευμα στην εκκλησία της Φανερωμένης στο χωριό της Λιθακιάς. Η εν ψυχρώ δολοφονία εκτυλίχθηκε μέρα μεσημέρι την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 54χρονος βρισκόταν σε γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη δολοφονική επίθεση σε βάρος του, όταν πριν 11 μήνες άγνωστοι είχαν σκοτώσει την 37χρονη σύζυγό του και είχαν τραυματίσει σοβαρά τον ίδιο.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS