Στις φυλακές Γρεβενών ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

Στις φυλακές Γρεβενών ο δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

Αμίλητος, χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα στους Αστυνομικούς, έφθασε χθες στις Φυλακές των Γρεβενών ο 37χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής, από τη Μυρτιά της Ηλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 37χρονος βρισκόταν μέχρι και προχθές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας -κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και νωρίς το πρωί της Κυριακής, αποφασίστηκε η μυστική μεταγωγή του στην Πάτρα, για να αποφευχθούν επεισόδια. Χθες το πρωί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μετακινήθηκε από την Πάτρα, στις φυλακές των Γρεβενών.

Πρόκειται για σωφρονιστικό κατάστημα ειδικού τύπου, που φιλοξενεί κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μετά την άφιξή του στο κατάστημα κράτησης, υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναμένεται να περάσει και από ειδικούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να ελεγχθεί εάν υπάρχει ο κίνδυνος αυτοτραυματισμού ή συμπεριφοράς που θα επιφέρει προβλήματα στους συγκρατούμενούς του.

Ηλεία: Ήθελε να βιάσει την 11χρονη -Είχε καταδικαστεί για βιασμό

Υπενθυμίζεται πως ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος αποπειράθηκε να βιάσει το παιδί το οποίο αντέδρασε λέγοντας πως θα το πει στους γονείς του και εκείνος το σκότωσε με κατσαβίδι.

Ο 37χρονος είχε καταδικαστεί το 2020 για βιασμό ανήλικης, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους μέχρι το Εφετείο. Ο Άρειος Πάγος παρενέβη σήμερα, ζητώντας τον πειθαρχικό έλεγχο των τριών δικαστών της Ζακύνθου που τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Ο δολοφόνος, συγγενής της οικογένειας, παρέσυρε το παιδί σε μια παγίδα θανάτου, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του είχε ως ένα πρόσωπο γνωστό και οικείο. Αφού δολοφόνησε με αγριότητα το 11 ετών παιδάκι, πέταξε τη σορό του στις καλαμιές και ο ίδιος ξεκίνησε να παίζει θέατρο, προσποιούμενος μάλιστα ότι ψάχνει και αγωνιά για τη μικρή, όταν οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της και έψαχναν εναγωνίως το παιδί τους.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ