Συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι στα διόδια -939 επίδοξοι εκδρομείς έκαναν αναστροφή το τελευταίο 24ωρο

Συνεχίζονται οι σαρωτικοί έλεγχοι στα διόδια -939 επίδοξοι εκδρομείς έκαναν αναστροφή το τελευταίο 24ωρο

Η έξοδος των Αθηναίων για τον εορτασμό του Πάσχα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με την Τροχαία να αναγκάζει 939 οδηγούς αυτοκινήτων σε αναστροφή το τελευταίο 24ωρο, καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης.

Συγκεκριμένα, από τις 06:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως και τις 06:00 το πρωί σήμερα, σε αναστροφή προς Αθήνα από τα διόδια της Ελευσίνας αναγκάστηκαν 888 οδηγοί οχημάτων, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών, 51 οδηγοί. Σημειώνεται ότι το ίδιο χρονικό διάστημα από τα διόδια της Ελευσίνας πέρασαν προς Κόρινθο 15.552 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών για Λαμία 17.727.

Οι περισσότεροι «παραβάτες» που πιάστηκαν, χρησιμοποιούσαν ό,τι δικαιολογία τους ερχόταν για να μπορέσουν να πείσουν τους αστυνομικούς ότι έχουν τις προϋποθέσεις για να ταξιδέψουν εκτός Αττικής.

Οι περισσότεροι έλεγαν είτε πάνε στην επαρχία για παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο συγγενικό τους πρόσωπο, ενώ αρκετοί έλεγαν ότι πάνε σε ιδιώτη γιατρό στην επαρχία!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για αναίτιες μετακινήσεις και 500 ευρώ για ψευδή παραστατικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ