Δήμαρχος Σαρωνικού: Εγώ έπαυσα τη Ναταλί Κάκκαβα -Είχα αναφορές για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά

Δήμαρχος Σαρωνικού: Εγώ έπαυσα τη Ναταλί Κάκκαβα -Είχα αναφορές για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά

Την παραίτησή της από αντιδήμαρχος Σαρωνικού καταγγέλλοντας συμπεριφορές υπέβαλε η Ναταλί Κάκκαβα.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από τον συνδυασμό του εκλεγμένου δημάρχου Δημήτρη Παπαχρήστου.

Ο κ. Παπαχρήστου στον λογαριασμό του στο Facebook έχει εν τω μεταξύ δημοσιεύσει δελτίο Τύπου με την απόφασή του για παύση της κυρίας Κάκκαβα από τα καθήκοντα της αντιδημάρχου, ενώ η Ναταλί Κάκκαβα στην ανάρτησή της ανέφερε ότι η ίδια παραιτήθηκε, κάνοντας λόγο για απαράδεκτες συμπεριφορές που δεχόταν.

Ο ίδιος σημειώνει ότι το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αποδέκτης «πολλαπλών αναφορών κατά της κ. Κάκκαβα για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησής μας, με αποκορύφωμα μια κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από σύσσωμους τους προέδρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας που έφτασε στο γραφείο Δημάρχου την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου, με την οποία οι 7 πρόεδροι των ΚΑΠΗ κατήγγειλαν αντιδεοντολογικές συμπεριφορές της κ. Κάκκαβα».

Ενώ στη συνέχεια του δελτίου Τύπου αναφέρει: «Η κ. Κάκκαβα, με τις ενέργειές της, ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες ημέρες, διέσυρε την παράταξη, υπονόμευσε το δημοτικό έργο και δίχασε τους συνδημότες μας».

Το δελτίο Τύπου του δημάρχου Σαρωνικού για την παύση της Ναταλί Κάκκαβα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απόφαση παύσης των αρμοδιοτήτων της αντιδημάρχου Ναταλί Κάκκαβα από τον Δήμαρχο Σαρωνικού Δημήτρη Παπαχρήστου

Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Σαρωνικού, εργαζόμαστε σκληρά για τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και τον σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μας. Ενός μοντέλου διακυβέρνησης που έχει ήδη αποφέρει καρπούς, οδηγώντας τον Δήμο μας σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης από τους πρώτους κιόλας μήνες της διοίκησής μας. Παράλληλα, ένα βασικό μας εργαλείο για την υλοποίηση του μεγάλου μας οράματος για τον Σαρωνικό αποτελεί αυτό της συνεχούς αξιολόγησης των μελών μας. Ένα εργαλείο που μας εξασφαλίζει πως οι άνθρωποί εκείνοι που κατέχουν τις «ζωές» των συνδημοτών μας στα χέρια τους ανταποκρίνονται με επιτυχία στις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, ενώ παράλληλα διακατέχονται και οι ίδιοι από την κουλτούρα που έχουμε εμφυσήσει σε όλο το προσωπικό και τους αιρετούς του Δήμου μας, την κουλτούρα της ενότητας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Το τελευταίο διάστημα, με μεγάλο προβληματισμό, έχω κατ’ επανάληψη γίνει αποδέκτης πολλαπλών αναφορών κατά της κ. Κάκκαβα για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησής μας, με αποκορύφωμα μια κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από σύσσωμους τους προέδρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας που έφτασε στο γραφείο Δημάρχου την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου, με την οποία οι 7 πρόεδροι των ΚΑΠΗ κατήγγειλαν αντιδεοντολογικές συμπεριφορές της κ. Κάκκαβα. Μπροστά στην ασεβή στάση της κ. Κάκκαβα, η οποία, παρ' όλες τις συνεχείς συστάσεις το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο δεν άλλαζε αλλά εντεινόταν, θεώρησα χρέος μου να προχωρήσω σε αφαίρεση των αρμοδιοτήτων της στο κομμάτι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, εξασφαλίζοντας πως οι χώροι αυτοί θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, προωθώντας την ψυχολογική και κοινωνική ευημερία των συνδημοτών μας.

Παράλληλα, η κ. Κάκκαβα συνέχισε έως σήμερα να κατέχει τις αρμοδιότητές της στο κομμάτι του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Παρ' όλα αυτά, με θλίψη αυτές τις ημέρες παρατηρούμε μια άκρως διχαστική συμπεριφορά εκ μέρους της αντιδημάρχου, μιας συμπεριφοράς που όχι μόνο δεν αντικατοπτρίζει την ωριμότητα που ένα άτομο σε θέση ευθύνης θα πρέπει να κατέχει, αλλά κυρίως αποσκοπεί στο να διχάσει τους συνδημότες μας, σε έναν «αγώνα» επιβολής κύρους και δύναμης.

Η κα. Κάκκαβα με τις ενέργειές της, ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες ημέρες, διέσυρε την παράταξη, υπονόμευσε το δημοτικό έργο και δίχασε τους συνδημότες μας. Είναι πλέον χρέος μου, ως Δήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού και με την ισχυρή πεποίθηση πως η μικροπολιτική και η συκοφαντία, τα στοιχεία εκείνα που καθήλωσαν για σχεδόν μια δεκαετία τον Δήμο μας στη στασιμότητα και την υποανάπτυξη, δεν έχουν πλέον θέση στον Σαρωνικό, να παύσω τις αρμοδιότητες της κ. Κάκκαβα ως αντιδημάρχου του Δήμου Σαρωνικού, μέχρι την πλήρη διερεύνηση της κατάστασης. Μια απόφαση που το σύνολο της δημοτικής ομάδας επικύρωσε σήμερα, μια απόφαση που είναι πλέον μονόδρομος, καθώς η αλλαγή έρχεται πρωτίστως και πάντα από τους ανθρώπους που απαρτίζουν μια διοίκηση. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά με ενότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό, για έναν νέο Δήμο Σαρωνικού!

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ