Ξέχασαν δίχρονη για 4 ώρες κλειδωμένη σε σχολικό -Οργή των γονιών για τους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού

Ξέχασαν δίχρονη για 4 ώρες κλειδωμένη σε σχολικό -Οργή των γονιών για τους υπεύθυνους του παιδικού σταθμού

Παραμένουν τα μεγάλα ερωτηματικά στην υπόθεση με το σχολικό λεωφορείο στο οποίο… ξέχασαν ένα δίχρονο κορίτσι το οποίο αντί να μπει στον παιδικό σταθμό στην Βάρκιζα βρέθηκε κλειδωμένο μέσα στο όχημα στη Βούλα.

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας όταν το σχολικό λεωφορείο παρέδωσε τα μικρά παιδιά στον παιδικό σταθμό στην Βάρκιζα, αλλά η αρμόδια του παιδικού σταθμού και ο οδηγός ξέχασαν το κοριτσάκι. Έτσι ο οδηγός πήρε το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του στη Βούλα, όπου είχε παρκάρει και το όχημα στο οποίο είχε αποκοιμηθεί το 2χρονο κορίτσι. Μάλιστα, κανείς δεν αναζήτησε την μικρή Αννούλα, η οποία όταν ξύπνησε αντιλήφθηκε ότι είναι ολομόναχη μέσα σε ένα λεωφορείο με ζέστη και κλειστά παράθυρα.

Τελικά τέσσερις ώρες μετά και ενώ το μικρό παιδί δεμένο με την ζώνη του έκλαιγε μία γυναίκα αντιλήφθηκε τα ουρλιαχτά του και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Ειδοποιήθηκε ο οδηγός του σχολικού και έτσι το κοριτσάκι βγήκε έξω, ξεφεύγοντας από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που ίσως έφερνε κινδύνους για την υγεία του.

Εν συνεχεία ενημερώθηκαν οι γονείς της μικρής και αμέσως υπέβαλλαν μήνυση κατά του οδηγού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η Αστυνομία τον προσήγαγε και τελικά στο Αυτόφωρο πέρασαν επίσης ο οδηγός, ο συνοδός, μία βρεφονηπιαγωγός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού στην Βάρκιζα.

Η μητέρα μάλιστα καταγγέλλει ότι οι αρμόδιοι του παιδικού σταθμού ζήτησαν από την γυναίκα που εντόπισε το παιδί, να φύγει και να μην ενημερώσει την Αστυνομία. Ομως η ίδια ούσα βρεφονηπιοκόπος αρνήθηκε και ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.

Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και παραμένει σπίτι του, την ώρα που οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού αφέθηκαν ελεύθεροι την Τρίτη. Και αυτό με απόφαση εισαγγελέα μέχρι να συμπληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση. Η εισαγγελέας που χειρίστηκε την εν λόγω υπόθεση ζήτησε πριν την οποιαδήποτε άλλη διαδικασία να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και οι καταθέσεις που θα συμπληρώσουν την δικογραφία.

Την ίδια ώρα ανάστατοι και εξοργισμένοι είναι και οι γονείς των υπόλοιπων παιδιών για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν για το συμβάν, ενώ υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού δεν ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις τους για ενημέρωση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS