Αthens Pride 2024: Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις και η πορεία - Ένας νόμος δεν αρκεί το κεντρικό σύνθημα του φεστιβάλ

Αthens Pride 2024: Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις και η πορεία - Ένας νόμος δεν αρκεί το κεντρικό σύνθημα του φεστιβάλ

Με χρώματα γέμισε το κέντρο της Αθήνας, ενώ με σύνθημα «Ένας Νόμος δεν αρκεί» βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα του Σαββάτου το Athens Pride 2024 στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος.

Ήδη από τις 12 το μεσημέρι είχαν στηθεί όλα τα τραπεζάκια στην πλατεία Συντάγματος αλλά και η μεγάλη σκηνή που θα φιλοξενήσει μουσικά δρώμενα και ομιλίες για τις εκδηλώσεις των ΛΟΑΤΚΙ+.

Η πορεία ξεκίνησε στις 19:00, με χαρές χαμόγελα και τραγούδια να συνοδεύουν τους διαδηλωτές, ενώ στις 21:00 θα ακολουθήσουν συναυλία και διάφορα performances από γνωστούς καλλιτέχνες.

Τη στήριξή του στο Athens Pride έδειξε, δίνοντας το «παρών», ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σήμερα γιορτάζουμε την αγάπη, σε κάθε της μορφή. Είναι ένα διαφορετικό όμως Pride καθώς υπάρχει ένας νόμος για την ισότητα στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Όμως ένας νόμος δεν αρκεί. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την κοινωνική αλλαγή και για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα της κοινότητας».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ