Απίστευτο περιστατικό στο Χαλάνδρι: Χτύπησαν και λήστεψαν 53χρονη σε λεωφορείο επειδή τους έκανε παρατήρηση για φασαρία - «Κάλεσες την αστυνομία; Θα σε πάρουν τέσσερις»
Φωτογραφία αρχείου

Απίστευτο περιστατικό στο Χαλάνδρι: Χτύπησαν και λήστεψαν 53χρονη σε λεωφορείο επειδή τους έκανε παρατήρηση για φασαρία - «Κάλεσες την αστυνομία; Θα σε πάρουν τέσσερις»

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (21/7) σε αστικό λεωφορείο και συγκεκριμένα αυτό το οποίο εκτελεί τη γραμμή Αρτέμιδα – Νομισματοκοπείο στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Μία 53χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Μολδαβία μπήκε στο λεωφορείο από την αρχική στάση στον Άγιο Νικόλαο στην Αρτέμιδα, για να επιστρέψει στο σπίτι της. Μαζί επιβιβάστηκαν κι άλλα άτομα και ανάμεσά τους, σύμφωνα με την καταγγελία, και μία ομάδα περίπου 20 Ρομά, άνδρες, γυναίκες αλλά και παιδιά.

Η σοκαριστική καταγγελία

Κάποιοι από αυτούς ήταν σε κατάσταση μέθης, κρατούσαν μπύρες στα χέρια έκαναν φασαρία και έβριζαν. Η γυναίκα ενοχλημένη τους έκανε μία παρατήρηση προκειμένου να σταματήσουν να φωνάζουν, ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά έπαιζαν και μπάλα μέσα στο λεωφορείο.

Αυτοί αντέδρασαν, την έβρισαν, η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία, και συγκεκριμένα φαίνεται να κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης, όπου ανέφερε ότι υπάρχουν άτομα μέσα στο λεωφορείο που παρενοχλούν τον κόσμο. Η αστυνομία φαίνεται ότι πήγε στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής. Στήθηκε εκεί ένα μπλόκο. Έκαναν σήμα στον οδηγό του λεωφορείου.

Αυτός πιθανότατα δεν το αντιλήφθηκε ότι το σήμα έγινε σε αυτόν, δεν σταμάτησε και συνέχισε φτάνοντας μέχρι τον τερματικό σταθμό το Νομισματοκοπείο.

Εκεί ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών και την ώρα που 53χρονη πήγε να κατέβει μια γυναίκα Ρομά, της επιτέθηκε φραστικά αρχικά λέγοντάς της «Εσύ κάλεσες την αστυνομία; Θα σε πάρουν τέσσερις από εδώ». Τη χτύπησε με χαστούκι και της άρπαξε από το χέρι το κινητό τηλέφωνο φεύγοντας στη συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους προς τον καταυλισμό που υπάρχει στην περιοχή.

Η γυναίκα μετά από περίπου μία ώρα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, κατέθεσε το τι ακριβώς έχει συμβεί, προχώρησε στην καταγγελία της, έγιναν αναζητήσεις, δεν εντοπίστηκαν οι δράστες του συγκεκριμένου περιστατικού και τώρα οι αστυνομικοί επιχειρούν από κάμερες ασφαλείας να εντοπίσουν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ