Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Mad Clip: Πού βρέθηκαν ο πανάκριβος σταυρός του και το κινητό του

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Mad Clip: Πού βρέθηκαν ο πανάκριβος σταυρός του και το κινητό του

Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Mad Clip. Βρέθηκε τελικά ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνό του αντικείμενα που αναζητούσαν οι συγγενείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χρυσός σταυρός αξίας 10.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του τράπερ βρέθηκαν από τους πραγματογνώμονες που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν την υπόθεση.

Οι ειδικοί εξετάζοντας σήμερα το μοιραίο αυτοκίνητο βρήκαν τα αντικείμενα του τράπερ.

Όπως αναφέρουν πηγές εντοπίστηκαν στις λαμαρίνες της Πόρσε σε μια σημείο που δεν μπορούσε να κανείς να τα δει.

Τι είχε δηλώσει ο πατέρας του
«Εγώ χθες που πήγα στην τροχαία Άνω Γλυφάδας, πήγα για να ορίσω πραγματογνώμονα τον κύριο Μαδιά για να τσεκάρει το αυτοκίνητο και να διαπιστώσει αν πρόκειται για δολιοφθορά ή να δει τι πήγε λάθος. Ρώτησα τον υπαστυνόμο εάν έχουν ψάξει το αυτοκίνητο του γιου μου για τον σταυρό που έχει απολεσθεί, που του τον είχε κάνει δώρο ο πρώτος του ξάδερφος και τον φορούσε όπως φαίνεται και στα βίντεο. Μου είπαν ότι έψαξαν το αυτοκίνητο και δε βρήκαν τίποτα.

»Η τροχαία όμως μου είπε ότι πρέπει να πάω σε αστυνομικό τμήμα για να κάνω μήνυση. Πράγματι, πήγα στην ασφάλεια και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων ότι απωλέσθηκε ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του παιδιού μου. Το τσαντάκι με τα χρήματα (8.400 ευρώ) το έχει ο διοικητής στην τροχαία στην οδό Ηπείρου και πρέπει να το παραλάβουμε μαζί με τη μητέρα του γιου μου και όταν πάμε θα μας πάρουν και κάποια κατάθεση όπως μου είπαν.

»Δε θέλω να ακούγεται από εδώ κι από εκεί ότι υπονοούν στα ΜΜΕ ότι ο πατέρας που έχει πεθάνει το παιδί του τρέχει για σταυρούς και για τηλέφωνα αλλά κάποιος πρέπει να κάνει και αυτή την άχαρη δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ψάχνω για δημοσιότητα, θέλω να καταλάβουν ότι την ώρα που θρηνώ εγώ τον γιο μου, έπεσε και ο κλήρος να ασχολούμαι με όλα αυτά. Το παιδί προχθές το θάψαμε, δε θέλω να έρθει ποτέ κανείς στη θέση αυτή που είμαι εγώ. Όλα αυτά με τους σταυρούς και τα πορτοφόλια εμένα δε με αφορούν αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS