Chaos: Το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων αποκαλύπτεται [Video]

Chaos: Το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων αποκαλύπτεται [Video]

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς, το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί.

Με ανακοίνωσή του σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σπύρος Πανόπουλος, ιδιοκτήτες της εταιρείας Spyros Panopoulos Automotive, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να προχωρήσει στην αποκάλυψη του ελληνικού hypercar των 3.000 ίππων την 1η Νοεμβρίου.

Πρόκειται για το γνωστό σε όλους Chaos, η πρεμιέρα του οποίου ήταν προγραμματισμένη για τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2021, η οποία και αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού.
Η πρεμιέρα του Chaos θα πραγματοποιηθεί μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Spyros Panopoulos Automotive, ενώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια έχουν προγραμματιστεί μια σειρά δράσεων με κεντρικό πρωταγωνιστή το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Σπύρο Πανόπουλο, τη διετία 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του αυτοκινήτου από την Ελληνική Κυβέρνηση, η παρουσίαση-δοκιμή του Chaos από τη τηλεοπτική εκπομπή Top Gear του BBC, ενώ το ελληνικό hypercar θα επιχειρήσει να καταρρίψει και το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας και επιτάχυνσης στην κατηγορία των οχημάτων παραγωγής.

O Σπύρος Πανόπουλος, αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- ότι παράλληλα με το Chaos των 3.000 ίππων θα παρουσιάσει και ένα ελληνικής κατασκευής ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, όπως και ένα δεύτερο υπεραυτοκίνητο υδρογόνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ