Η viral ξεκαρδιστική αντίδραση της Έμμα Στόουν όταν κατάλαβε ότι λείπει από την απονομή του Poor Things [βίντεο]

Η viral ξεκαρδιστική αντίδραση της Έμμα Στόουν όταν κατάλαβε ότι λείπει από την απονομή του Poor Things [βίντεο]

Η Έμμα Στόουν είχε μια αξέχαστη βραδιά την Κυριακή, αφού κατέκτησε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου στα Όσκαρ για τον ρόλο της ως «Μπέλα Μπάξτερ» στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things».

Η 35χρονη ηθοποιός είχε πολλές viral στιγμές κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων όπως όταν σκίστηκε το φόρεμά της καθώς σηκώθηκε για να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο.

Ωστόσο, άλλη μία στιγμή της έγινε viral στα social media με το σχετικό βίντεο να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, έχοντας ήδη 13 εκατ. προβολές.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο X (πρώην Twitter), η Έμμα Στόουν συνομιλεί στα παρασκήνια με τον σύζυγό της Ντέιβ ΜακΚάρι, όταν συνειδητοποιεί ότι χάνει το βραβείο καλύτερου μακιγιάζ και χτενίσματος, που απέσπασε το Poor Things.

Δείχνει να λαχανιάζει σοκαρισμένη όταν συνειδητοποιεί ότι η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί κέρδισε στην σχετική κατηγορία, με το βραβείο να πηγαίνει στη Nadia Stacey, τον Mark Coulier και τον Josh Weston.

Η Έμμα φαίνεται να ρίχνει μια ματιά στην οθόνη πριν πει στον άνδρα της: «Θεέ μου, είναι η Nadia και δεν είμαι εκεί έξω!».

Η εμφανώς αγχωμένη σταρ γυρίζει χωρίς να πει άλλη λέξη και τρέχει πίσω στην αίθουσα, ενώ δυσκολεύεται να κινηθεί γρήγορα από το μακρύ, κολλητό φόρεμά της.

Η στιγμή καταγράφηκε on camera και μοιράστηκε στο Διαδίκτυο όπου οι θαυμαστές δεν μπορούσαν παρά να γελάσουν με την ξεκαρδιστική αντίδρασή της.

Τι είπε η Έμμα Στόουν για το σκίσιμο στο φόρεμά της

Αυτή η viral στιγμή συνέβη αφότου η Έμμα είχε ένα στιλιστικό ατύχημα χορεύοντας το «I'm Just Ken» του Ράιαν Γκόσλινγκ, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και να βγάλει λόγο.

Όπως φάνηκε στην κάμερα, είχε ανοίξει το φερμουάρ του custom made Louis Vuitton φορέματός της στο χρώμα της μέντας.

«Το φόρεμά μου έχει χαλάσει», άρχισε να παλεύει μέσα σε δάκρυα. «Νομίζω ότι συνέβη κατά τη διάρκεια του I'm Just Ken».

«Μην κοιτάτε», είπε φεύγοντας από τη σκηνή με την αίθουσα να ξεσπά σε χειροκροτήματα αλλά και γέλια.

Ωστόσο, μετά το τέλος των βραβείων, η Έμμα Στόουν δήλωσε ότι το φόρεμα αποκαταστάθηκε.

«Το έραψαν ξανά. Ακριβώς όταν επέστρεψα [στη σκηνή], με έραψαν ξανά, κάτι που ήταν υπέροχο», δήλωσε η ίδια μετά το τέλος της τελετής, κρατώντας στα χέρια της το χρυσό αγαλματίδιο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ