Συνελήφθη Βραζιλιάνα καλλονή που έβγαζε βόλτα τον σκύλο της τόπλες [βίντεο]
Φωτογραφία: Instagram/carolwerner1

Συνελήφθη Βραζιλιάνα καλλονή που έβγαζε βόλτα τον σκύλο της τόπλες [βίντεο]

Το νομικό σύστημα της χώρας της έβαλε στόχο ένα μοντέλο από τη Βραζιλία, αφότου συνελήφθη νωρίτερα φέτος για προσβολή της δημοσίας αιδούς, καθώς έβγαλε τα σκυλιά της βόλτα τόπλες.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στην 37χρονη Καρολίν Βέρνερ τον Μάιο, επειδή κυκλοφορούσε γυμνόστηθη απέναντι από την παραλία στο Μπαλνεάριο Καμποριού, μια παράκτια πόλη στα νότια της Βραζιλίας.

Και τώρα, η Βέρνερ, σύμφωνα με το βραζιλιάνικο πρακτορείο G1, ασκεί κριτική στις Αρχές, διερωτώμενη εάν το σύνταγμα της Βραζιλίας θα πρέπει να επιτρέψει τις ίδιες ελευθερίες στις γυναίκες και τους άνδρες.

«Δυστυχώς στη χώρα μου, παρόλο που το Σύνταγμα διασφαλίζει την ισότητα των φύλων, στην πράξη αυτό δεν συμβαίνει, δεν μπορώ να έχω την ίδια ελευθερία και νιώθω ότι με εξαναγκάζει αυτό το σύστημα και η καταπιεστική ερμηνεία του νόμου» δήλωσε. «Αυτό που θα έπρεπε να είναι φυσικό και για τα δύο φύλα, καταλήγει με άρνηση στο ένα από αυτά με αυθαίρετο και καταπιεστικό τρόπο».

Κυκλοφορούσε γυμνόστηθη σε βόλτα με τα σκυλιά της και την συνέλαβαν - Τι ακολούθησε

Το 37χρονο μοντέλο είπε ότι αποφάσισε να βγάλει τη μπλούζα της ενώ επέστρεφε από τη βόλτα της στην παραλία με τα παιδιά της, όταν την πλησίασαν αρκετοί αστυνομικοί και την συνέλαβαν. Όπως τονίζει, την έβαλαν σε περιπολικό και την πήγαν σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου της έδωσαν μία μπλούζα για να φορέσει. Ισχυρίζεται επίσης, ότι η αστυνομία παραβίασε τα δικαιώματά της, καθώς δεν της επέτρεψε να τηλεφωνήσει στην οικογένειά της ή σε δικηγόρο.

«Όταν έφτασα στο αστυνομικό τμήμα, με πήγαν σε ένα σκοτεινό κελί, όπου με έδεσαν με χειροπέδες στα κάγκελα, χωρίς το δικαίωμα να επικοινωνήσω με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας, φίλο ή δικηγόρο» είπε. «Πέρασα πάνω από μία ώρα σε αυτή την κατάσταση, χωρίς να μπορώ να μιλήσω σε κανέναν και – αν και το ζήτησα – μου αρνήθηκαν αρκετές φορές το δικαίωμά μου να μιλήσω με τον δικηγόρο μου».

Η Βέρνερ, μοντέλο και επιχειρηματίας με δική της κολεξιόν μαγιό, δήλωσε επίσης ότι έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και δεν αντιμετώπισε πουθενά πρόβλημα να κυκλοφορεί γυμνόστηθη και πως σοκαρίστηκε που συνελήφθη στην Βραζιλία. «Σε πολλές χώρες, είναι μια εντελώς φυσιολογική πρακτική» δήλωσε. «Το σώμα μιας γυναίκας δεν αντικειμενικοποιείται και δεν υπερσεξουαλικοποιείται».

Αν κριθεί ένοχη πάντως, η Βέρνερ θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης από τρεις μήνες έως και έναν χρόνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ