Σάκης Ρουβάς σε Ότο Ρεχάγκελ: Τι κάνεις και είσαι τόσο νέος; [video]

Σάκης Ρουβάς σε Ότο Ρεχάγκελ: Τι κάνεις και είσαι τόσο νέος; [video]

Για την Κρήτη αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σάκης Ρουβάς για να παρευρεθεί σε ένα ιδιαίτερο ποδοσφαιρικό αγώνα. Πρόκειται για μία αναμέτρηση ανάμεσα σε θρύλους του ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι Legends της Εθνικής Ελλάδας 2004 θα αγωνιστούν με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Interforever με σκοπό να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”.

Ο Σάκης Ρουβάς, ως Αγγελιοφόρος της Ελπίδας και πρώτος εθελοντής δότης του “Όραμα Ελπίδας, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική διοργάνωση αλλά και να καλέσει τους Κρητικούς να στηρίξουν, με τη σειρά τους, τον σκοπό του παιχνιδιού.

Σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 8:30 το βράδυ, μέσα από το Παγκρήτιο Στάδιο θα σταλεί ένα ακόμα δυνατό κοινωνικό μήνυμα. Χθες, έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου στο στάδιο όπου θα γίνει ο αγώνας και ο Σάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, αυτούς της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής Ελλάδας 2004 και των βετεράνων της ιταλικής Inter.

Στην φωτογραφία που μοιράστηκε και ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram διακρίνουμε τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Τραϊανό Δέλλα, Γιώργο Καραγκούνη μαζί με τον αρχιτέκτονα της ιστορικής επιτυχίας, τον προπονητή Ότο Ρεχάγκελ και το συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη. Θα αγωνιστούν ακόμα οι Άγγελος Χαριστέα, Αντώνης Νικοπολίδης και Ντέμης Νικολαΐδης. Οι Legends της Εθνικής Ελλάδας 2004 έφτασαν στο νησί από τη Δευτέρα και είχαν την ευκαιρία να παραστούν σε αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις και να ενισχύσουν τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Μάλιστα, ο Σάκης είχε και μια σύντομη συνομιλία με τον Ότο Ρεχάγκελ, όταν τον ρώτησε τι κάνει και μένει τόσο νέος. Ο προπονητής του απάντησε πως έχει καλή σύζυγο με το Σάκη να του απαντά πως εκείνος έχει την καλύτερη γυναίκα του κόσμου και γι αυτό θα την παντρευτεί το καλοκαίρι.

https://www.youtube.com/watch?v=qvHShrsm2eo

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ