«Αφέντρα» απειλεί να ανεβάσει στο OnlyFans γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από πάρτι το 2012

«Αφέντρα» απειλεί να ανεβάσει στο OnlyFans γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι από πάρτι το 2012

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι και απειλεί να τις ανεβάσει στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στο OnlyFans.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», η γυναίκα, που ονομάζεται Κάρι Ρόγιαλ και είναι 52 ετών, ισχυρίζεται ότι ήταν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι σε πάρτι στο Λας Βέγκας το 2012.

Πρόκειται για το ίδιο πάρτι από το οποίο η «Sun» είχε δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες του δούκα του Σάσεξ, ωστόσο η 52χρονη λέει ότι αυτές που έχει εκείνη στην κατοχή της είναι... χειρότερες.

Η 52χρονη εργαζόταν παλιότερα ως «αφέντρα», σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα.

Η γυναίκα λέει στη «Sun» ότι το επίμαχο βράδυ ήταν καλεσμένη στη σουίτα του πρίγκιπα Χάρι στο ξενοδοχείο Wynn, μαζί με ομάδα από στρίπερ.

Γιατί απειλεί να ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι

«Έχω μερικές φωτογραφίες του από εκείνη τη βραδιά» είπε η 52χρονη, και ισχυρίστηκε ότι το βράδυ εκείνο φιλήθηκε με τον πρίγκιπα Χάρι, στο πλαίσιο παιχνιδιών που έπαιζαν ενώ έπιναν αλκοόλ.

«Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχει δει ποτέ ο κόσμος. Έχω φωτογραφίες του δίπλα στην πισίνα πριν από την τρελή αυτή νύχτα. Ο κόσμος θα συγκλονιστεί αν τα δει» είπε η γυναίκα, και εξήγησε ότι θέλει να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες επειδή ο πρίγκιπας Χάρι δεν ανέφερε πουθενά το όνομά της στα απομνημονεύματά του, στο βιβλίο «Spare».

«Δεν κυκλοφόρησα ποτέ αυτές τις φωτογραφίες από σεβασμό. Τώρα δεν με ενδιαφέρει. Είναι ένας αναθεματισμένος ηλίθιος», είπε η 52χρονη.

«Είμαι θυμωμένη που δεν λέει τίποτα στο βιβλίο του. Δηλαδή, λείπουν πολλά πράγματα από εκείνο το βράδυ. Ήταν πολύ μεθυσμένος. Ο Χάρι είναι τρελός, διασκεδαστικός και αυθόρμητος. Πού πήγε αυτό;».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ