Νέος «πονοκέφαλος» για τον πρίγκιπα Χάρι αφού μία πρώην στρίπερ ισχυρίζεται ότι τον φίλησε

Νέος «πονοκέφαλος» για τον πρίγκιπα Χάρι αφού μία πρώην στρίπερ ισχυρίζεται ότι τον φίλησε

Νέος «πονοκέφαλος» για τον πρίγκιπα Χάρι αφού εμφανίστηκε στο προσκήνιο μια πρώην στρίπερ που ισχυρίζεται ότι φίλησε τον πρίγκιπα Χάρι σε μια βραδινή έξοδο στο Λας Βέγκας κατά τη διάρκεια ενός άγριου πάρτι όταν ήταν νεότερος.

Πρίγκιπας Χάρι: Θέλει να επιστρέψει στην Βρετανία – Αρνείται η Μέγκαν Μαρκλ

Η γυναίκα απείλησε να διαρρεύσει φωτογραφίες του «γυμνού» πρίγκιπα στην πλατφόρμα OnlyFans για να εκδικηθεί επειδή «κουκούλωσε» την ιστορία τους στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο «Spare».

Η 52χρονη Carrie Royale είπε ότι φίλησε τον πρίγκιπα Χάρι αφού προσκλήθηκε μαζί με άλλες στρίπερ και καλεσμένους σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου Wynn το 2012.

Γυμνές φωτογραφίες του Δούκα του Σάσεξ, ο οποίος ήταν τότε 27 ετών, να αγκαλιάζεται από μια γυναίκα με ελάχιστα ρούχα δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα The Sun το 2012. Η 52χρονη δήλωσε τώρα στην εφημερίδα ότι έχει κι άλλες φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι γυμνού και απείλησε να τις δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα OnlyFans.

«Έχω μερικές ωραίες φωτογραφίες του που είναι ολόγυμνος», είπε η πρώην στρίπερ. Και συνέχισε: «Οι φωτογραφίες αυτές δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ. Έχω φωτογραφίες από την πισίνα πριν από εκείνη την νύχτα και φωτογραφίες του Χάρι ολόγυμνου. Ο κόσμος θα σοκαριστεί από αυτές».

Τον αποκαλεί «πρίγκιπα της διασκέδασης»

«Είμαι λίγο θυμωμένη που με έχει ‘’κουκουλώσει’’ στο βιβλίο του. Εννοώ… ουάου. Του ξέφυγαν πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα. Εκπλήσσομαι που θυμάται το όνομα οποιουδήποτε γιατί ήταν αρκετά μεθυσμένος, αλλά θα μπορούσε να μιλήσει για τα λίγα πράγματα που συνέβησαν μεταξύ μας. Αυτό του ξέφυγε εντελώς», υπογράμμισε η 52χρονη.

Η Carrie Royale πρόσθεσε ότι ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά ήταν «τρελός» και «αυθόρμητος» και τώρα δείχνει την «αντίθετη πλευρά» του προηγούμενου εαυτού του. Οι δηλώσεις της στρίπερ έρχονται μετά την είδηση ότι μία πρώην στρίπερ έβγαλε σε δημοπρασία τα μαύρα εσώρουχα που ισχυρίστηκε ότι φορούσε την επίμαχη νύχτα στο Λας Βέγκας και φέρεται να τα έσκισε ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Carrie ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στο δωμάτιο με τον πρίγκιπα όταν φέρεται να εμφανίστηκε γυμνός με μία στέκα μπιλιάρδου τον Αύγουστο του 2012. Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πρίγκιπας Χάρι τραγούδησε το «Beat It» του Μάικλ Τζάκσον και χρησιμοποίησε ένα γάντι για να καλύψει τα γεννητικά όργανα του.

Ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι της έδωσε το εσώρουχο του ως ενθύμιο καθώς έφευγε από το ξέφρενο πάρτι στο Λας Βέγκας. Η πρώην στρίπερ δήλωσε: «Όταν έκανε πάρτι στο Λας Βέγκας, όλοι λάτρευαν αυτόν και την αίσθηση της διασκέδασης του. Τουλάχιστον αυτό το παντελόνι είναι μια υπενθύμιση του πώς ήταν κάποτε… όταν ο Χάρι ήταν ο πρίγκιπας της διασκέδασης».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ