Viral στα Oscar: Ηθοποιός δεν μπορούσε να ισορροπήσει στα τακούνια της και έπεσε στο κόκκινο χαλί [βίντεο]
Φωτογραφία: Twitter

Viral στα Oscar: Ηθοποιός δεν μπορούσε να ισορροπήσει στα τακούνια της και έπεσε στο κόκκινο χαλί [βίντεο]

Μια ατυχής στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ είχε η ηθοποιός Λίζα Κόσι στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2024 το βράδυ της Κυριακής.

Η 27χρονη ηθοποιός από την ταινία «Transformers: Rise of the Beasts» ήταν μεταξύ των τυχερών που παραβρέθηκαν στην χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ στο Dolby Theater του Λος Άντζελες.

Η τούμπα της ηθοποιού στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Κατά την άφιξή της στο κόκκινο χαλί και φορώντας ένα γοργονέ φόρεμα, η Λίζα Κόσι φαίνεται πως έχασε την ισορροπία της προσπαθώντας να περπατήσει με τα 20ποντα τακούνια της, με αποτέλεσμα να πέσει με τα οπίσθια στο πάτωμα.

Παρά το ντροπιαστικό πέσιμο, η 27χρονη συνέχισε να γελάει και διατήρησε την ψυχραιμία της. Αμέσως, αρκετοί από τους θεατές έσπευσαν στο πλευρό της για να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της, ενώ συνέχισε να ποζάρει με το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμά της.

Τα πλάνα της στιγμής έγιναν γρήγορα viral στο X, με τους χρήστες να επικρίνουν τα «γελοία παπούτσια» της.

«Φορέστε παπούτσια με τα οποία μπορείτε να περπατήσετε κυρία μου» πρότεινε ένας θεατής, με έναν άλλον να κάνει μια παρόμοια δήλωση, προτείνοντάς της να «φορέσει κανονικά παπούτσια» την επόμενη φορά.

Ένας άλλος έσπευσε να την επαινέσει που το «χειρίστηκε με χάρη». «Ελπίζω να είναι καλά! Το να σκοντάψεις μπορεί να συμβεί στον καθένα» υπενθύμισε στους άλλους ένας χρήστης του Χ.

Ποια είναι η Λίζα Κόσι

H Κόσι, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο Vine το 2013 και έγινε viral στο YouTube, έχει μετατραπεί από εξέχουσα προσωπικότητα του διαδικτύου σε ηθοποιό του Χόλιγουντ με την πάροδο των χρόνων. Έχει πάρει μέρος στην ταινία « Transformers: Rise of the Beasts» ως η πρώτη γυναίκα transformer, ενώ θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο Family Affair του Netflix με τους Νικόλ Κίντμαν, Κάθι Μπέιτς και Ζακ Έφρον.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ