Όσκαρ 2024: Η απίστευτη αντίδραση της Έμα Στόουν στο φουαγιέ του Dolby Theatre

Όσκαρ 2024: Η απίστευτη αντίδραση της Έμα Στόουν στο φουαγιέ του Dolby Theatre

Στα παρασκήνια του Dolby Theatre με αφορμή την 96η τελετή των Όσκαρ βρισκόταν η Έμα Στόουν και συνομιλούσε με άλλους ηθοποιούς, όταν στις οθόνες πρόσεξε ότι το ''Poor Things'' του Γιώργου Λάνθιμου κέρδισε Όσκαρ Μακιγιάζ και Κομμώσεων.

Η αντίδρασή της ήταν άμεση με την ηθοποιό να αναφωνεί: «Ω! Θεέ μου! Κερδίσαμε Όσκαρ!», ενώ ταυτόχρονα άρχισε να τρέχει προς το εσωτερικό του Dolby Theatre.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ''Poor Things'' κέρδισε συνολικά 4 βραβεία Όσκαρ, αυτά του Α' Γυναικείου ρόλου με την Έμμα Στόουν για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ, Μακιγιάζ και Κομμώσεων, Σκηνογραφίας και Κοστουμιών.

Πρόκειται για το δεύτερο Όσκαρ που κερδίζει η Έμα Στόουν μέχρι στιγμής κατά τη διάρκεια της καριέρας της, μετά το «La la Land», με την Αμερικανίδα ηθοποιό ανεβαίνοντας στη σκηνή φανερά συγκινημένη, να λέει με χιούμορ: «Εχει σπάσει το φερμουάρ μου. Νομίζω ότι συνέβη νωρίτερα όταν χορεύαμε στο “I’m Just Ken”». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πριν δυο βράδια πανικοβλήθηκα με αυτή την πίεση. Ο Γιώργος (Λάνθιμος) μου είπε “βγάλε τον εαυτό σου από αυτή την κατάσταση”. Και είχε δίκιο. Δεν είναι δικό μου αυτό το βραβείο. Μια ολόκληρη ομάδα δούλεψε σκληρά για αυτή την ταινία. Γιώργο, σ’ ευχαριστώ για αυτό τον ρόλο που άλλαξε τη ζωή μου» και ευχαρίστησε την οικογένειά της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ