Ηλίας Βρεττός: Ατύχημα για τον τραγουδιστή στην παραλιακή - Η μηχανή καρφώθηκε πάνω σε αμάξι

Ηλίας Βρεττός: Ατύχημα για τον τραγουδιστή στην παραλιακή - Η μηχανή καρφώθηκε πάνω σε αμάξι

Σοβαρό ατύχημα είχε ο γνωστός τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός χθες στη Γλυφάδα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο instagram, οδηγούσε τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συγκρουστεί μαζί του.

Ο Ηλίας Βρεττός, μάλιστα, "ανέβασε" και μια φωτογραφία της μηχανής του μετά το τροχαίο, σχολίαζοντας: «Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Ηλίας Βρεττός: Ημηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δε θα την είχα γλιτώσει... Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας!».

vrettos 0411 2

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ