Βίντεο: Ο τρελός -ασυντόνιστος- χορός του πλουσιότερου Ινδού με τη σύζυγό του μπροστά σε 1.000 καλεσμένους

Βίντεο: Ο τρελός -ασυντόνιστος- χορός του πλουσιότερου Ινδού με τη σύζυγό του μπροστά σε 1.000 καλεσμένους

Οι τριήμεροι pre-wedding εορτασμοί στην Ινδία για τον γάμο του πλουσιότερου ανθρώπου ολόκληρης της Ασίας ολοκληρώθηκαν, με τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου να είναι εντυπωσιακές.

Πλήθος celebrities, CEOs από τη Silicon Valley, εκατομμυριούχοι, πολιτικοί και μεγιστάνες από όλο τον κόσμο έδωσαν το «παρών» στο τριήμερο προγαμήλιο γλέντι, όπου κυριάρχησε η υπερβολή και το ινδικό, παραδοσιακό φολκλόρ.

Η Κάρλι Κλος, η Ιβάνκα Τραμπ και ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ήταν μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων που βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν το ερωτευμένο ζευγάρι, τον Ανάντ Αμπάνι και τη Ραντίκα Μέρτσαντ.

Το αστραφτερό, υπερπολυτελές πάρτι διοργανώθηκε από τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα Μουκές Αμπάνι για τον μικρότερο γιο του.

Οι VIP καλεσμένοι πέταξαν για την πόλη Τζαμναγκάρ στη δυτική Ινδία το Σαββατοκύριακο, για να γιορτάσουν τον επερχόμενο γάμο των παιδιών των δύο πλουσιότερων οικογενειών της χώρας αλλά και της Ασίας.

Η αξία της Reliance Industries, του Αμπάνι, ανέρχεται σε 112 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, καθιστώντας την ως την 11η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο.

Από την άλλη, η Ραντίκα είναι κόρη οικογένειας μεγιστάνων φαρμακευτικών προϊόντων.

Συγκεκριμένα, η 29χρονη μέλλουσα νύφη είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου Shri Viren Merchant, διευθύνοντος συμβούλου της ιδιωτικής εταιρείας υγείας Encore Healthcare.

Οι τριήμεροι εορτασμοί φέρεται να κόστισαν 152 εκατομμύρια δολάρια και ξεκίνησαν με ένα εντυπωσιακό σόου της Ριάνα, η οποία λέγεται ότι έλαβε αμοιβή έξι εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο χορός του ερωτευμένου ζευγαριού στην Ινδία

Ο Ανάντ Αμπάνι και η μέλλουσα σύζυγός του, Ραντίκα Μέρτσαντ, ξεσήκωσαν τους δεκάδες καλεσμένους τους στο προγαμήλιο πάρτι τους με έναν ξέφρενο χορό, μπροστά στο πλήθος.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media ο Manav Manglani, διάσημος ηθοποιός του Bollywood, δείχνει το ζευγάρι, ντυμένο με τις χρυσοποίκιλτες παραδοσιακές φορεσιές, να στροβιλίζεται πάνω στην πίστα και να χορεύει διασκεδάζοντας με την ψυχή του.

Μάλιστα, φαίνεται πως κάνουν μια χορογραφία, ενώ χαμογελούν μεταξύ τους αλλά και στους περίπου 1.000 καλεσμένους τους.

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον Ιούλιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ