Ολίβια Κόλμαν και Ίντρις Έλμπα στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου

Ολίβια Κόλμαν και Ίντρις Έλμπα στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου

Η Ολίβια Κόλμαν και ο Γούντι Χάρελσον διαβάζουν ομιλίες του βασιλιά Καρόλου Γ' του Ηνωμένου Βασιλείου για το κανάλι του στο YouTube RE:TV.

Το κανάλι δημιουργήθηκε το 2020 και εστιάζει στην κλιματική αλλαγή. Έκτοτε έχουν γυριστεί περισσότερες από 100 ταινίες μικρού μήκους για βιώσιμες λύσεις και την προστασία του περιβάλλοντος.

Έλμπα και Κόλμαν στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου

Με την καινούρια μικρού μήκους ταινία με τίτλο «The King's Speech» στην οποία συμμετέχουν 19 ηθοποιοί και περιβαλλοντολόγοι, το κανάλι γιορτάζει την άφιξη του στο YouTube.

Οι ηθοποιοί Ολίβια Κόλμαν, Γούντι Χάρελσον, Ίντρις Έλμπα και Γκλεν Κλόουζ είναι μεταξύ εκείνων που διαβάζουν αποσπάσματα από τις ομιλίες του βασιλιά Καρόλου.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρίγκιπας της Ουαλίας, ο βασιλιάς Κάρολος εκφώνησε πολλές ομιλίες για το περιβάλλον, με πρώτη τον Φεβρουάριο του 1970 όταν τόνισε ζητήματα διαφύλαξης των οικοσυστημάτων.

Σε ομιλία του το 2020 στο Νταβός υπογράμμισε ότι «η υπερθέρμανση του πλανήτη, η κλιματική αλλαγή, η καταστροφική απώλεια της βιοποικιλότητας είναι οι μεγαλύτερες απειλές που αντιμετώπισε ποτέ η ανθρωπότητα και σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας δημιουργία».

Το RE:TV άρχισε να εκπέμπει κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας για το Κλίμα πριν από τρία χρόνια ως πλατφόρμα περιεχομένου για ταινίες μικρού μήκους με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο ως αρχισυντάκτη.

Γεννήθηκε από την Πρωτοβουλία του για τις Βιώσιμες Αγορές, η οποία στοχεύει να επιταχύνει τη μετάβαση του κόσμου σε ένα βιώσιμο μέλλον, ως τρόπο ενημέρωσης και έμπνευσης του κοινού.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ