Νέες τεχνολογίες και γκάτζετ αποκαλύπτονται στη μεγαλύτερη έκθεση

Computers Gadget Widget

Περισσότεροι από 160.000 γκουρού των νέων τεχνολογιών και γκάτζετ,δίνουν το παρόν στο τετραήμερο σόου, που ξεκίνησε χθες. Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση που διεξάγεται στην Αμερική, αφού ο εκθεσιακός χώρος, εκτείνεται σε 2 εκατομμύρια τ.μ, δηλαδή 35 γήπεδα ποδοσφαίρου.

Τι καινούργιο λοιπόν να περιμένουμε για το 2015; Σύμφωνα με τον Ρόμπιν Ρόσκιν έχει να κάνει με κάτι με τα ρούχα μας. Τα έξυπνα ρούχα, που ρυθμίζουν την θερμοκρασία του σώματος και μετρούν τους χτύπους της καρδίας κάνουν το ντεμπούτο τους.

Για πρώτη φορά υπάρχει ένα κομμάτι της έκθεσης αφιερωμένο στα μη επανδρωμένα ιπτάμενα αντικείμενα. Οι επισκέπτες μπορούν να τα δουν να πετούν μέσα στο συνεδριακό κέντρο. Η τεχνολογία έχει κάνει απίστευτα βήματα σε αυτό τον τομέα τα τελευταία χρόνια. Από παιχνίδια , φωτογραφικές μηχανές μέχρι και ιπτάμενες κάμερες.

Η αυτοκινούμενη τεχνολογία είναι όμως το κομμάτι που ίσως θα εντυπωσιάσει περισσότερο. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων που κινούνται χωρίς οδηγό αλλά και μια σειρά έξυπνων αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν υψηλής τεχνολογίας ταμπλό. Για πρώτη φορά 10 κατασκευαστές αυτοκινήτων συμπεριλαμβανομένης της Toyota, Ford, BMW, Audi and Mercedes παρουσιάζουν τα νέα τους αυτοκίνητα σε μία έκταση 165,000 τμ.

Πηγή: euronews.com

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ