iPhone 5c, πληροφορίες ότι η Apple σταματά την παραγωγή

iPhone-5C-official-1

Σύμφωνα με την Taiwan's Industrial and Commercial Times η Apple σκοπεύει να σταματήσει την παραγωγή του iPhone 5c τον επόμενο χρόνο. Οι κατασκευαστές του Winstron και Foxconn φέρονται να συνεχίζουν την παραγωγή του μέχρι τα μέσα του 2015. Οι πληροφορίες συμφωνούν με τις αναφορές της KGI Scurities που υποστήριζε ότι η Apple αποσύρει το iPhone 5c.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι μαζί με το iPhone 5c θα σταματήσει και το iPhone 4s αν και οι δυο συσκευές τα πηγαίνουν πολύ καλά σε αναδυόμενες αγορές. Αυτή η αλλαγή θα σημαίνει ότι όλα τα smartphone της Apple στο εξής θα έχουν Touch ID τεχνολογία.

Το iPhone 5c αν και τα πήγε σχετικά καλά καταφέρνοντας να ξεπεράσει σε πωλήσεις αρκετές ανταγωνιστικές συσκευές, ποτέ δεν απέδωσε αυτά που περίμενε η Apple. Το πλαστικό look που υιοθέτησε η Apple δεν άρεσε σε σχέση με το πιο premium αλουμίνιο και η τιμή δεν ήταν και η πιο χαμηλή.

Πηγή: techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ