Flow, η Samsung έφτιαξε το αντίστοιχο Continuity της Apple

samsung-flow-01-570

H Samsung ασχολείται με την κατασκευή διάφορων συσκευών από smartphones, wearables μέχρι και τεράστιες οθόνες τηλεοράσεων. Αυτό που επιχειρεί να κάνει τώρα είναι να συνδέσει αυτές τις συσκευές μεταξύ τους. Στο Samsung Developer conference, παρουσίασε ένα νέο feature το οποίο ονομάζεται Flow και είναι το αντίστοιχο του Continuity της Apple.

To νέο Flow feature σου επιτρέπει να έχεις όλες τις συσκευές σου συνδεδεμένες, smartphone, tablets, smartwatches, PC και τηλεόραση. Έχει τρία features Transfer, Defer και Notify.

Με το Transfer μπορείς να μεταφέρεις δεδομένα από τη μια συσκευή στην άλλη όπως για παράδειγμα όταν βλέπεις φωτογραφίες αλλά μπορείς και να μεταφέρεις μια βιντεοκλήση από το το tablet στο κινητό σου.

Το Defer σου επιτρέπει να σταματήσεις αυτό που έκανες και να συνεχίσεις από εκεί που έμεινες στην ίδια συσκευή ή σε διαφορετική. Αν για παράδειγμα έχεις ένα αρχείο που ξεκίνησες να επεξεργάζεσαι από το κινητό σου μπορείς να πας να συνεχίσεις από τον υπολογιστή ή αν έβλεπες μια ταινία στην τηλεόραση μπορείς να σταματήσεις και να τη συνεχίσεις αργότερα από το κινητό.

Τέλος, με το Notify θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις σε όλες σου τις συσκευές, όπως γίνεται για παράδειγμα με το iPhone το οποίο χτυπά στο iPad και τον Mac. Μπορείς να λαμβάνεις notificatios για κλήσεις και μηνύματα από την οθόνη της τηλεόρασης σου όταν έχεις το κινητό στο αθόρυβο ενώ θα σου έρχεται ειδοποίηση μέσω όλων των συσκευών όταν έχεις χαμηλή μπαταρία σε κάποια από αυτές τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους.

Πηγή: techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ