Facebook, θα φέρει το πολυπόθητο dislike button;

facebook 960

Ο Mark Zuckerberg την Παρασκευή πραγματοποίησε το δεύτερο live Q&A session κατά το οποίο το κοινό του έθετε ερωτήσεις σχετικά με το Facebook και εκείνος απαντούσε. Μια από τις ερωτήσεις ήταν σχετικά με το πολυσυζητημένο dislike button το οποίο έχει απασχολήσει αρκετά τους χρήστες του που δεν θεωρούν το like αρκετό.

Η απάντηση του CEO και ιδρυτή του Facebook, ήταν ότι είναι κάτι το οποίο έχει τεθεί υπό συζήτηση.

Ωστόσο δεν σκέφτεται να προσθέσει ακριβώς ένα dislike button, αλλά κάτι το οποίο θα επιτρέπει στον χρήστη να εκφράζει περισσότερα συναισθήματα γι αυτό που βλέπει, αντί για ένα απλό like. Όταν για παράδειγμα συμβαίνει κάτι κακό, δεν θέλεις να πατήσεις ότι σου αρέσει, γι αυτό το Facebook θέλει να προσθέσει ένα κουμπί όπως είναι το like για να εκφράζεις κι άλλα συναισθήματα. Όμως, αυτό δεν θα είναι ένα dislike button όπως το φανταζόμαστε.

Πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για ένα dislike button λόγω του αρνητισμού που φέρνει. Ουσιαστικά ο Zuckerberg δεν θέλει ένα κουμπί που να επιδοκιμάζει.

Επιπλέον ρωτήθηκε για το ψυχολογικό πείραμα που πραγματοποίησε το Facebook εν αγνοία χιλιάδων χρηστών του και απάντησε ότι το όλο εγχείρημα θα μπορούσε να είχε γίνει με καλύτερο τρόπο ενώ για τη χρήση του Facebook από παιδιά, προέτρεψε τους γονείς να μην αφήνουν τα παιδιά κάτω των 13 ετών να χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο.

Τι θα λέγατε για ένα dislike button;

Πηγή: techblog.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ