Με την Μάλμε για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

osfpatletikopanigir

Η τελευταία παράσταση του Ολυμπιακού στους ομίλους του champions league θα δοθεί απόψε (21.45) στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αντίπαλό τη Μάλμε. Η ομάδα του Μίτσελ, έχει ακόμα ελπίδες για πρόκριση στη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά σίγουρα θέλει να παραμείνει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση έστω και στο Europa League.

Η παραμονή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο. Για να συμβεί αυτό, πρέπει ο Ολυμπιακός να νικήσει απόψε και ταυτόχρονα η Ατλέτικο Μαδρίτης να νικήσει μέσα στο Τορίνο τη Γιουβέντους η οποία όμως "καίγεται" για να πάρει τη δεύτερη θέση πίσω από τους Ισπανούς.

Αυτό που κρατάει σταδικά του χέρια είναι η ευρωπαϊκή συνέχεια που θα επιτευχθεί αν δε χάσει από τη Μάλμε, οπότε θα έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση και θα περιμένει να δει τι θα γίνει στο άλλο ματς.

Ο Μίτσελ θα επαναφέρει στην αρχική εντεκάδα Μανιάτη, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Αμπιντάλ και Τσόρι ενώ οι θέσεις που θα κριθούν πριν το ματς είναι μεταξύ Μήτρογλου  - Μπενίτες και Αφελάι - Κασάμι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ