Η Εθνική ποδοσφαίρου δίπλα στους ανθρώπους με σύνδρομο Down [εικόνες]

ethnikidown1

Τον σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδας και την εταιρία σπαστικών Βόρειας Ελλάδας επσικέτηκε αντιπροσωπεία της Εθνικής ποδοσφαίρου. Κάθε χρόνο, οι διεθνείς έχουν αποφασίσει και διαθέτουν χρήματα για την ενίσχυση  ιδρυμάτων, κοινωφελών οργανισμών ή ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στην αντιρποσωπεία συμμετείχαν ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Γιώργος Τζαβέλας.

Ο Γιώργος Καραγκούνης είπε: "Οι παίκτες της Εθνικής δεν είναι αποκομμένοι από την κοινωνία μας και ως ομάδα, καθώς επίσης ατομικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθούν να βοηθήσουν οικονομικά όσους το χρειάζονται. Οι διεθνείς έχουν την ανάγκη να ανταποδίδουν έμπρακτα την αγάπη που εισπράττουν από τον κόσμο, ο οποίος μας στηρίζει εδώ και χρόνια και στέκεται δίπλα μας και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες μας. Επ’ ευκαιρία της επίσκεψής μας σε δύο ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, θα ήθελα ειλικρινά να συγχαρώ όλους όσους και όσες εργάζονται στις στέγες κοινωνικής πρόνοιας και φροντίζουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τέλος, εκ μέρους της Εθνικής Ομάδας, εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία".

ethnikidown2

ethnikidown3

ethnikidown4

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ