Εβγαλαν "σηκωτό" από γήπεδο ΝΒΑ φίλαθλο με πρόσθετο μέλος! [video]

prosthetiko

Αίσθηση και πλήθος αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει η βίαιη συμπεριφορά των ανδρών ασφαλείας στο "Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν" το γήπεδο των Νιου Γιορκ Νικς στο ΝΒΑ. Ηταν το ημίχρονο του αγώνα με τους Μπρούκλιν Νετς, όταν κατευθύνθηκαν προς έναν φίλαθλο και μετά από σύντομη λογομαχία μαζί του, τον πήραν "σηκωτό" και τον έβγαλαν δια της βίας εκτός γηπέδου, παρότι διαπίστωσαν ότι έφερε πρόθετο μέλος, το ένα του πόδι το οποίο μάλιστα βγήκε κατά τη μεταφορά του.

Ενας αυτόπτης μάρτυας, έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν.

"Ενας σεκιούριτι τον πλησίασε στο ημίχρονο και του είπε να ηρεμήσει και να μη φωνάζει τόσο δυνατά. Ο οπαδός απάντησε “κάνω κάτι κακό;”. Τότε, ο σεκιούριτι του είπε “όχι, απλά μείωσε την ένταση της φωνής σου...”.

Έπειτα από αυτό, ο οπαδός άρχισε να φωνάζει πολύ δυνατά, σαν σε αντίδραση. Οι σεκιούριτι έγιναν περισσότεροι και τον πλησίασαν για να του ζητήσουν να σταματήσει. “Μήπως είμαι σε βιβλιοθήκη και δεν το ξέρω;” ήταν τα λόγια του οπαδού. Τότε, ένας σεκιούριτι τον έπιασε από το πόδι, για να φωνάξει ο οπαδός πως πονάει και πως έχει προσθετικό.

Προσπάθησαν να τον οδηγήσουν εκτός με ηρεμία και του είπαν ότι αν δεν σηκωθεί από τη θέση του, θα προχωρούσαν στη σύλληψή του. Αυτός τους έλεγε “γιατί το κάνετε αυτό; επειδή αγαπώ το μπάσκετ;” και κάπου εκεί τον σήκωσαν και τον έβγαλαν από το γήπεδο, με τον ίδιο να φωνάζει και να δείχνει να πονάει...".

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο.

https://www.youtube.com/watch?v=WOv8dJ7dBtY

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ