Ασταμάτητος Λεβαδειακός, νίκες για Παναιτωλικό και Νίκη Βόλου

superleague

Τέσσερις μέρες μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί του ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα, ο Λεβαδειακός... ξαναχτύπησε. Πέρασε από την Κρήτη με 2-0 επί του ΟΦΗ, τον οποίο "βύθισε" βαθμολογικά και έτσι οι Βοιωτοί αναρριχήθηκαν στην βαθμολογία. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Βαγγέλης Μάντζιος, το δεύτερο με πέναλτι.

Συναρπαστικό παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Δημητρόπουλο έγινε στο Αγρίνο, με τον Παναιτωλικό να νικάει τον Πανιώνιο με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 με τον Κάπελ στο 62'. Στο 76' ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων και απέβαλε τον Χατζηησαία, ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος απέκορυσε την εκτέλεση του Αλβες σε κόρνερ και μετά την εκτέλεσή του ο Μαλεζάς έκανε το 2-0.

Στο 81' ο διαιτητής "εφηύρε" νέο ανύπαρκτο πέναλτι και αποβολή, αυτή τη φορά υπέρ του Πανιώνιου με αποβολή του Μαλεζά, ο Μπουμάλ το έχασε αλλά μετά την απόκρουση του Μπρακαλί, ο ΓΙάννου σκόραρε και έκανε το 2-1.

Στο 87' δόθηκε νέο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αυτή τη φορά κανονικά, αλλά ο Παπαδόπουλος το απέκρουσε και πάλι!

Στον Βόλο η Νίκη πανηγύρισε μετά από πολύ καιρό, με το 2-0 επί της Καλλονής με δύο γκολ του Σκουρτάι και για πρώτη φορά ξέφυγε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ