Σιμεόνε σημαίνει πάθος, επιτυχία, μέλλον [video]

simeonemikriΟι φήμες φούντωσαν από χθες για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ντιέγκο Σιμεόνε και σήμερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση με έναν ξεχωριστό τρόπο. Οι Μαδριλένοι επισημοποίησαν τη νέα τους συνεργασία με τον Αργεντίνο απόλυτα επιτυχημένο προπονητή μέχρι το 2020 με ένα εντυπωσιακό βίντεο, στο οποίο απαριθμούν τα προτερήματά του και τους λόγους που τους ώθησαν να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. 

"Ηταν πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να έχει μία σταθερότητα. Την έχουμε βρει. Υπάρχει εμπιστοσύνη από τη διοίκηση προς εμένα και το αντίθετο. Θέλουμε μαζί να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του συλλόγου. Χωρίς τους ποδοσφαιριστές όμως, δεν θα είχε γίνει τίποτα. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην ομάδα. Αποφάσισα να μείνω εδώ γιατί στη ζωή είναι δύσκολες όλες οι αποφάσεις. Βλέπω μεγάλη διάθεση από όλους εδώ και για αυτό έμεινα", είπε ο Σιμεόνε μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

https://www.youtube.com/watch?v=pvZOFA048go

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ