Πέρασμα τίτλου για τον ΠΑΟΚ από τον Πειραιά! [videos]

osfpaok11

Ο ΠΑΟΚ με παθιασμένο και αποφασιστικό παιχνίδι και ρεσιτάλ τακτικής πήρε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής από τον Ολυμπιακό με 2-1 μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Με αυτό το αποτέλεσμα, νίκη μέσα στην έδρα του βασικού της αντιπάλου, η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη ξέφυγε και πάλι με πέντε βαθμούς από τον Ολυμπιακό και έδειξε αποφασισμένος να φτάσει πρώτος μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός άρχισε πιο δυνατά στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, αλλά πέρα από ένα επικίνδυνο σουτ του Μιλιβόγιεβιτς δεν είχε σημαντικές ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ σταδιακά ανέβηκε στο γήπεδο, έχοντας επιβάλει το ρυθμό του και στο 43' κατάφερε να "παγώσει" για πρώτη φορά το γήπεδο, με γκολ του Αθανασιάδη.
Παρ' όλα αυτά, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ισόπαλες. Στο 45', μετά από κόρνερ του Ντομίνγκες, ο Φουστέρ με εντυπωσιακό εναέριο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ολυμπιακό.
Ενα εξίσου εντυπωσιακό γκολ όμως επιφύλασσε ο ΠΑΟΚ μόλις στο πέμπτο λεπτό του δεύτερου μέρους. Ο Περέιρα έξω απόωτην περιοχή "κάρφωσε" τη μπάλα στην εστία του Ρομπέρτο και έκανε το 1-2. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα αφού στα λεπτά που απέμνεναν ο ΠΑΟΚ με καθαρό μυαλό κινδύνευσε ελάχιστα και έφυγε με τη μεγάλη νίκη από τον Πειραιά.

Το εκπληκτικό γκολ του Περέιρα που χάρισε τη μεγάλη νίκη στον ΠΑΟΚ

https://www.youtube.com/watch?v=j3pIVojZqfE

Δείτε την ισοφάριση του Ολυμπιακού με τον Φουστέρ

https://www.youtube.com/watch?v=BsCD-y6W7LE

Πέρασμα Δείτε το γκολ του Αθανασιάδη που έδωσε το προβάδισμα στο ΠΑΟΚ

https://www.youtube.com/watch?v=qbw7bYGha-w

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ