Ανταμοίβει το... πάθος ο Ολυμπιακός

tsorimaniatis

Στην άσχημη αγωνιστική περίοδο που διανύει ο Ολυμπιακός, το μεγάλο παράπονο του κόσμου είναι ότι η πλειοψηφία των παικτών δε δείχνει έστω αγωνιστικό πάθος. Η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" έχει πάρει το μήνυμα και θα το στείλει με τη σειρά της στους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις άμεσες προτεραιότητες του Βαγγέλη Μαρινάκη και των συνεργατών του είναι να κληθούν τρεις παίκτες που προσφέρουν ουσιαστικά για να ανανεώσουν πρόωρα τα συμβόλαιά τους. Πρόκειται για τους Γιάννη Μανιάτη, Νταβίν Φουστέρ και Τσόρι Ντομίνγκες, οι οποίοι είναι από τους αγαπημένους της εξέδρας γιατί πάντα προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Με αυτό τον τρόπο στον Ολυμπιακό θέλουν να χτίσουν κι έναν κορμό δικών τους παικτών και να μειώσουν κατά το δυνατόν τους πολλούς δανεικούς που πολλές φορές δείχνουν σα να περιμένουν απλά να τελειώσει ο δανεισμός τους και να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ