Το βραβείο καλύτερου ελληνικού μυθιστορήματος απέσπασε ο "Δούρειος Ίππος" του Κώστα Κρομμύδα

Το βραβείο καλύτερου ελληνικού μυθιστορήματος απέσπασε ο "Δούρειος Ίππος" του Κώστα Κρομμύδα

Ο Κώστας Κρομμύδας με το μυθιστόρημά του Δούρειος Ίππος κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο κοινού για το καλύτερο ελληνικό μυθιστόρημα στα βραβεία Public.

Έναν χρόνο μετά τη βράβευσή του για το βιβλίο του Ακάκιε, ο γνωστός συγγραφέας βραβεύεται για το βιβλίο του Δούρειος Ίππος, ένα καταιγιστικό μυθιστόρημα γεμάτο μυστήριο, ανατροπές και ένταση.

Το 2023 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά του Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω, το οποίο γνώρισε ευρεία αποδοχή από τους αναγνώστες, έχοντας λάβει από νωρίς αρκετά θετικές κριτικές.

b0f36574 9d50 8209 2fb8 b7e44b9b11eb

Στον Δούρειο Ίππο, με τη δράση να εκτυλίσσεται στο Αιγαίο ενώ μαίνονται τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, ο Κώστας Κρομμύδας στο νέο του μυθιστόρημα μας μεταφέρει σε μια διαφορετική εποχή, τη δεκαετία του 1960. Εδώ θα μας μιλήσει για τις γυναίκες, τις ρεμπέτισσες, τη δύναμη που επιστρατεύουν για να ξεδιπλώσουν τα φτερά τους να πετάξουν, ειδικά σε μια εποχή που κάτι τέτοιο φάνταζε ασύλληπτο και απαγορευτικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ