Δήμος Αθηναίων: Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο πάρκο με το όνομά του

Δήμος Αθηναίων: Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο πάρκο με το όνομά του

Ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με μία μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Η Γλυκερία, ο Βασίλης Λέκκας, η Αργυρώ Καπαρού, o Άγγελος Θεοδωράκης και η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις και μας υποδέχονται στο νέο Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», στη συμβολή Ιεράς Οδού και Πειραιώς.

Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, μας επιφυλάσσουν ένα πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά, αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη,με αποκορύφωμα τη μελωδία του Ζορμπά, αγαπητή «στα πέρατα της Οικουμένης».

Με την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής να αποτελεί την καλύτερη δυνατή συγκυρία, θα προηγηθεί στον ίδιο χώρο η τελετή ονοματοδοσίας του Πάρκου από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Μία οφειλόμενη τιμή προς τον αξεπέραστο συνθέτη και μεγάλο Έλληνα, έτσι όπως έχει αποφασιστεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι της κόρης του μεγάλου συνθέτη Μαργαρίτας Θεοδωράκη

Πληροφορίες
Πάρκο Μίκη Θεοδωράκη (Ιερά Οδός και Πειραιώς/ Δίπλα από την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων)
Ώρα έναρξης 20:00

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ