Άγρια κόντρα στη Βουλή Τσακαλώτου –Γεωργιάδη

tsakalotow -georgiadis-280

Σφοδρή πολιτική σύγκρουση ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού.
Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή της κεντρικής του τοποθέτησης είπε: «Ο Γκράμσι είπε ότι κρίση είναι όταν πεθαίνει το παλιό και δεν μπορεί να γεννηθεί το νέο. Βλέπουμε παντού να πεθαίνει το παλιό το βλέπουμε στα e-mail και στον προϋπολογισμό που δεν απαντά στα βασικά μας προβλήματα» ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ανήκω στο κλαμπ του αστικού πολιτισμού. Ωστόσο αυτός έχει φέρει αξίες που δεν τις αντιπροσωπεύει η Βούλτεψη και ο Γεωργιάδης. Είναι κατάντια για τον αστικό κόσμο να αντιπροσωπεύουν τη Νέα Δημοκρατία τα δύο αυτά άτομα».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και απάντησε: «Τη φράση του Γκράμσι την είπατε μισή. Ολόκληρη έχει ως εξής: «Πριν πεθάνει το παλαιό και μέχρι να γεννηθεί το νέο, μεσολαβεί η εποχή των τεράτων».
Ακόμα συμπλήρωσε: «Πράγματι είστε τα πολιτικά τέρατα. Αν εγώ εκφράζω τον αστικό κόσμο ή όχι θα το κρίνουν οι ψηφοφόροι μου και όχι εσείς.
Εγώ δεν είχα την τύχη να γεννηθώ στο εξωτερικό σε πλούσια οικογένεια και να φοιτήσω σε πανεπιστήμια όπου γεννήθηκε ο καπιταλισμός.
Επί 20 χρόνια δουλεύω σε πάγκους και δεν έχω χαρτοφυλάκια στην Black Rock που είναι πολύ αστικά. Είστε προδότης της δικής σας τάξης, της αστικής. Είστε κατ' εξοχήν γέννημα αυτής της τάξης».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ