Υπ. Υποδομών: Εντολή για ταχεία διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος

Υπ. Υποδομών: Εντολή για ταχεία διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος

Εντολή για την ταχύτατη διερεύνηση των αιτιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Άδενδρο της Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα, έδωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Όπως αναφέρει το υπουργείο σε σχετική ανακοίνωσή του, κλιμάκια εμπειρογνωμόνων βρίσκονται στο σημείο του δυστυχήματος και ορίστηκε επιτροπή εμπειρογνωμόνων και μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η έκδοση του σχετικού πορίσματος.

Το υπουργείο Υποδομών εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του επιβάτη που έχασαν τη ζωή τους και εύχεται την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Σημειώνει τέλος ότι «αξίζουν τον έπαινο οι ηγεσίες και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της ΕΛΑΣ, των δομών του ΕΣΥ, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και των σιδηροδρομικών φορέων και εταιρειών που στο σύνολο τους λειτούργησαν με αυταπάρνηση, ταχύτητα και οργάνωση για την αντιμετώπιση των συνεπειών του δυστυχήματος».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ