Τσίπρας: Η Ελλάδα δεν θα απομονωθεί επειδή ορισμένοι ακραίοι κύκλοι το επιθυμούν

Η Ελλάδα δεν θα απομονωθεί επειδή ορισμένοι ακραίοι κύκλοι το επιθυμούν, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, από τη Βουλή, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της χώρας μας σε ό,τι αφορά το προσφυγικό.

«Δεν μπορούμε να ανεχθούμε να μας κουνούν το δάχτυλο και να κάνουν υποδείξεις ευθυνόφοβοι γραφειοκράτες», είπε στη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια, όπου διεξάγεται η συζήτηση για το «παράλληλο πρόγραμμα».

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Ελλάδα έχει κάνει το χρέος της σε ό,τι αφορά το προσφυγικό. «Είναι κοινή αναγνώριση ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που έχει κάνει τα περισσότερα και κανείς δεν βρέθηκε να έχει το θάρρος να το αντικρούσει» τόνισε, ενώ άσκησε κριτική στην Ε.Ε., που όπως είπε εμφανίζεται «αδύναμη και διαιρεμένη» μπροστά στις προκλήσεις.

«Η Ευρώπη βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να αποτελέσει μέρος της λύσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ