Τουρκική πρόκληση με non paper

Τουρκική πρόκληση με non paper

Επίθεση προπαγάνδας με στόχο την Ελλάδα, την Γερμανία, το Βέλγο αλλά και γενικώς την Ευρωπαϊκή Ένωση, για απόρριψη των αιτημάτων έκδοσης όσων το τουρκικό καθεστώς θεωρεί «τρομοκράτες» ή «πραξικοπηματίες», ξεκίνησε η Τουρκία με ενημερωτικό σημείωμα που κυκλοφόρησε την Δευτέρα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου.


Το τουρκικό κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Ελλάδα έχει υποφέρει από στρατιωτικά πραξικοπήματα στην ιστορία της όπως και η Τουρκία.
- Έχει κυβερνηθεί από την στρατιωτική χούντα μεταξύ του 1967-1974 και έχει περάσει 11 στρατιωτικά πραξικοπήματα και 8 απόπειρες πραξικοπήματος.


- Η Τουρκία ζήτησε την έκδοση των 11 μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO από την Ελλάδα.
- Οι 8 από τους 11 πραξικοπηματίες, διέφυγαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων όταν η απόπειρα απέτυχε.
- Η Ελλάδα που έχει υποφέρει από αρκετά στρατιωτικά πραξικοπήματα, αρνήθηκε το αίτημα έκδοσης των 8.
- Υποστηρίζεται ότι ο πιο σημαντικός λόγος που η Ελλάδα προστατεύει του πραξικοπηματίες, είναι επειδή συμφώνησαν να προσφέρουν στην Ελλάδα απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες για τον τουρκικό Στρατό.
-Η παρούσα κατάσταση δίνει την εντύπωση ότι η Ελλάδα ποινικοποιεί τα στρατιωτικά πραξικοπήματα μόνο όταν υποφέρει η ίδια".


Πηγή: mignatiou.com

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ