ΣΥΡΙΖΑ: Δύο τηλεμαχίες θέλει ο Παππάς - Αιχμές Μπαλτά κατά Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Δύο τηλεμαχίες θέλει ο Παππάς - Αιχμές Μπαλτά κατά Τσίπρα

Παρότι οι καταστροφικές δασικές πυρκαγιές μονοπώλησαν την επικαιρότητα, η μάχη των υποψηφίων στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται.

Ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ ζήτησε τηλεμαχίες μεταξύ των υποψηφίων, ενώ ο Αριστείδης Μπαλτάς τοποθετήθηκε υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, την ώρα που ο... επιφυλακτικός Ευάγγελος Αποστολάκης θεωρεί την υποψηφιότητά της καλή. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Παραπολιτικά 90,1 FM και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ», είπε: «Αυτή τη στιγμή, επειδή οι υποψηφιότητες απλώνονται και αναπτύσσονται και περιμένουμε να δούμε τι θα παρουσιάσει ο καθένας, εγώ θεωρώ ότι η Έφη Αχτσιόγλου είναι μια καλή υποψηφιότητα, αλλά ποιους θα υποστηρίξουμε θα φανεί από την πορεία. Δεν μπορούμε να λέμε ότι υποστηρίζουμε τον έναν ή τον άλλο, δεν είναι και πολύ δίκαιο για τους υπόλοιπους αυτό».

Αιχμές Μπαλτά

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς με μακροσκελή ανάρτηση τάσσεται υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, επειδή, όπως λέει, «είναι και νέα και παλιά»: «Είναι νέα που σπούδασε και μόχθησε και εφάρμοσε στη δουλειά της εκείνα που σπούδασε. Είναι παλιά, γιατί με αρκετούς ακόμη νέους και νέες της ηλικίας της αγνόησε τα πάντα και αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι στην υπεράσπιση της χώρας κατά τις σκληρές διαπραγματεύσεις που ξέρουμε. Και πέτυχε σημαντικά πράγματα ενάντια σε στρατιές με αμέτρητα τεχνικά μέσα που συμβούλευαν τους... εταίρους».

Δεν χάνει δε την ευκαιρία να αφήσει αιχμές για τη μη ανανέωση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, σημειώνοντας «τούτη η γενιά των νέων κατ’ ουσία δεν έχει αξιοποιηθεί. Ενώ μεγάλο μέρος της θα μπορούσε να συστήσει την ουσιαστική ανανέωση του στελεχικού δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των ψηφοδελτίων του. Χαμένη ευκαιρία».

Ντιμπέιτ

Όχι μία αλλά δύο «τηλεοπτικές “συναντήσεις” μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μία πριν από το τέλος Ιουλίου και ακόμη μία πριν από το τέλος Αυγούστου» πρότεινε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ1. Η πρότασή του, όπως είπε, σχετίζεται με τη χρονική συγκυρία της προεκλογικής περιόδου, καθώς «ο κόσμος θα πάει διακοπές και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να γίνουν τυπικές διαδικασίες, να μπορεί να μαζευτεί εύκολα ο κόσμος και να συζητήσει, να αντιπαραβάλουμε τις θέσεις μας σε ένα πλαίσιο τυπικών κομματικών λειτουργιών».

Ο Χρήστος Σπίρτζης δε, μιλώντας το πρωί στο Open, εμφανίστηκε απογοητευμένος και με μια διάθεση αναχωρητισμού. Παρότι ξεκαθάρισε ότι παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει σε «στημένες διαδικασίες» όσον αφορά την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Προφανώς η εικόνα στην πολιτική και η επικοινωνία είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά εδώ δεν υπάρχει το πολιτικό πλαίσιο. Όπως μπορείτε να ξέρετε, πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε ήταν έτοιμοι ούτε περίμεναν ότι θα φύγει ο Αλέξης Τσίπρας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ