Υπάρχουν πολλές ακόμα κασέτες Μιωνή - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Υπάρχουν πολλές ακόμα κασέτες Μιωνή - Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Υπάρχουν και άλλα ηχητικά ντοκουμέντα τα οποία έχει στη διάθεσή του ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, σύμφωνα με πληροφορίες, τα οποία προτίθεται να καταθέσει αλλά σε χρόνο που ο ίδιος θα αποφασίσει.

Αυτό υποστήριξε και ο δικηγόρος του μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (24.06.2020) στην τηλεόραση του Alpha.

Ο Π. Πανταζής, δικηγόρος του Σάμπυ Μιωνή, είπε ότι ο Ισραηλινός επιχειρηματίας έχει κι άλλες «αποδείξεις» στα χέρια του. Δεν διευκρίνισε αν αυτές οι αποδείξεις στις οποίες αναφέρεται είναι κι άλλες ηχογραφημένες συζητήσεις. Είπε όμως ότι η πλευρά Μιωνή θα καταθέσει τα στοιχεία αυτά εν ευθέτω χρόνω.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Σάμπυ Μιωνή προκάλεσε, όπως είπε, «τον οποιονδήποτε να πάει το υλικό για ανάλυση» και πρόσθεσε ότι «δεν έχει γίνει καμία συρραφή».

Τόνισε δε ότι όταν ο Νίκος Παππάς ακούγεται στο ηχητικό να αναφέρεται σε κάποιους που βγάζουν λεφτά, μιλούσε για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

 

https://youtu.be/bmBn6PuGuHU

 

Στον εισαγγελέα το ηχητικό από την Κύπρο, με τον Νίκο Παππά

Ο επιχειρηματίας κατέθεσε ήδη στην προανακριτική της Βουλής για την Novartis την καταγεγραμμένη συνομιλία που είχε με τον τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά στο εξωτερικό στις 21 Μαΐου 2016. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Παππάς του ανέφερε ότι γνωρίζει πως ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έχει «τη δική του ατζέντα» και πως η ηγεσία της κυβέρνησης έχει στοιχεία που δείχνουν ότι «κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά».

Ο κ. Μιωνής αναφέρει ότι ο κ. Παππάς υποσχέθηκε πως θα μεσολαβήσει για τη διευθέτηση των δικαστικών του εκκρεμοτήτων, αρκεί ο Σταύρος Παπασταύρου να καταθέσει ψευδώς εις βάρος της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS