Συμψηφισμό της κατανάλωσης ρεύματος με το παραγόμενο προανήγγειλε ο Π. Σκουρλέτης

Νομοθετική ρύθμιση για τον συμψηφισμό της κατανάλωσης ρεύματος με το παραγόμενο ρεύμα, προανήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.

Απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Κόκκαλη με αντικείμενο την μείωση των τιμών αποζημίωσης των Φωτοβολταϊκών Πάρκων, ο υπουργός είπε ότι με τη νομοθετική ρύθμιση «θα συμψηφίζεται η ποσότητα ρεύματος που παράγεις με αυτή που καταναλώνεις».

«Θα προβλέπεται νομοθετική ρύθμιση που θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τους αγρότες», τόνισε.

Ακόμη ο κ. Σκουρλέτης ανακοίνωσε ότι έγινε συνάντηση με τις τράπεζες και «πιέζουμε να υπάρξει μείωση στα επιτόκια των δανείων» που έχουν πάρει για φωτοβολταϊκά πάρκα.

«Η κατεύθυνσή μας είναι μία συμφωνία μείωσης των επιτοκίων σε όσους έχουν πάρει δάνειο», υπογράμμισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και πρόσθεσε ότι «τα δάνεια έχουν ληφθεί σε μία άλλη εποχή. Θα πρέπει και οι τράπεζες να προσαρμοστούν στα δεδομένα που έχουν αλλάξει. Αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ