Πυροβολισμοί στη Κρήτη από επιβάτες αυτοκινήτου – Μεγάλη αναστάτωση στην Γόρτυνα

Πυροβολισμοί στη Κρήτη από επιβάτες αυτοκινήτου – Μεγάλη αναστάτωση στην Γόρτυνα

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας στη Κρήτη, καθώς γύρω στις 7.30 το απόγευμα ακούστηκαν πυροβολισμοί στο ύψος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, οι πυροβολισμοί προήλθαν από επιβάτες ενός αυτοκινήτου και μάλιστα κάνουν λόγο για συμπλοκή. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως είδαν ένα αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, να στοχεύουν κατά επιβαίνοντες ενός άλλου αυτοκινήτου στην περιοχή. Έπεσαν οι πυροβολισμοί, αλλά δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το αυτοκίνητο, όπως μεταδίδει το aposilive.gr, φέρεται να ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια του, καθώς το επεισόδιο έγινε σε ώρα αιχμής, με τον πρόεδρο του Τ.Σ. Ασημίου, Γιάννη Φουντουλάκη, να λέει πως χρειάζεται περαιτέρω αστυνόμευση η περιοχή. Η αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου και των επιβατών του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ