O Παύλος Ελευθεριάδης υποψήφιος για την προεδρία του Ποταμιού

eleutheriadis

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Ποταμιού ανακοίνωσε ο Παύλος Ελευθεριάδης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Ελευθεριάδης, στην ανάρτηση που έκανε υπό τον τίτλο “Γιατί θα είμαι υποψήφιος για το Ποτάμι», αναφέρει ότι «το Ποτάμι βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη πραγματικότητα. Αντί να πάρουμε διψήφιο ποσοστό τον Σεπτέμβριο, όπως διεκδικούσαμε ως ένα κόμμα ανανέωσης και σοβαρότητας με εξαιρετικά διακεκριμένες προσωπικότητες στα ψηφοδέλτιά μας, χάσαμε το ένα τρίτο της δύναμής μας. Οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχουν για μας ακόμα πιο άσχημα νέα.».

Ειδική αναφορά έκανε και στον επικεφαλής του κόμματος Σταύρο Θεοδωράκη, υπογραμμίζοντας ότι «θέλει να συνεχίσει το μοντέλο ενός συγκεντρωτικού κόμματος με ελάχιστες διαδικασίες πραγματικής συζήτησης και διαβούλευσης. Οι προτάσεις του θα εμποδίσουν την εξέλιξή μας και θα εμποδίσουν την διεύρυνσή μας. Δεν θα κτίσουν μια εναλλακτική πρόταση προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας. Δεν μπορώ να στηρίξω μια στρατηγική που κατά τη γνώμη μου θα οδηγήσει το Ποτάμι σε αφανισμό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ