Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: "Eχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε"

neolaia suriza

«Έχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε», #ΜaziNikame, τιτλοφορείται η καμπάνια της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απευθύνεται στους νέους που θέλουν να πρωτοστατήσουν στη μάχη κατά της λιτότητας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, «μέσω της καμπάνιας "Έχουμε έναν κόσμο να αλλάξουμε", η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ένα ευρύ κάλεσμα σε κάθε νέο και νέα που θέλει να πρωτοστατήσει στην μάχη κατά της λιτότητας. Που επιθυμεί να αγωνιστεί απέναντι σε κάθε διάκριση, ενάντια στην καταπίεση που μπορεί να βιώνει καθημερινά στο σχολείο, στο Πανεπιστήμιο, στον χώρο εργασίας, στη γειτονιά».

«Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι μία οργάνωση νεολαίας της ριζοσπαστικής αριστεράς και της οικολογίας και θέλει να δώσει φωνή σε όλους και όλες αυτούς και αυτές που σήμερα νιώθουν ότι ζουν στο περιθώριο και έρχονται αντιμέτωποι με τη δίνη της κρίσης. Καλούμε λοιπόν τους νέους και τις νέες να οργανωθούν στις γραμμές της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και να διεκδικήσουν μαζί μας έναν κόσμο διαφορετικό» σημειώνει η Νεολαία του κόμματος. Ακόμη, εξηγεί ότι μέσα από τις τρεις θεματικές ενότητες της καμπάνιας, την παιδεία, την εργασία και τα δικαιώματα, στόχος είναι, αφενός η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η νεολαία, αφετέρου να τεθεί ένα πλαίσιο διεκδικήσεων και αιτημάτων που αλλάζουν-βελτιώνουν την καθημερινότητα των νέων ανθρώπων.

Τονίζεται, επίσης, ότι μέσα από πολύμορφες δράσεις και ενέργειες τους επόμενους μήνες, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, σε όλη την Ελλάδα, θα βρεθεί στα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τις γειτονιές, με στόχο να έρθει σε επαφή με τις χιλιάδες νέους και νέες που αναζητούν οξυγόνο στη ζωή τους. Το site της καμπάνιας είναι το Mazinikame.neolaiasyriza.gr.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ