Mουζάλας: Έχουν δίκιο όσοι λένε για την αργοπορία στο θέμα του αποκλεισμού των γραμμών του τρένου στην Ειδομένη

mouzalas boulh 2

«Η Ειδομένη θα καθαρίσει και θα φροντίσουμε να μην ξαναδημιουργηθεί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Ο κ.Μουζάλας, μιλώντας στο mega, για την επιχείρηση εκκένωσης του άτυπου καταυλισμού στην Ειδομένη, σημείωσε ότι η επιχείρηση κράτησε πολύ καιρό. «Τώρα προχωράμε και αυτό που βλέπετε είναι το αστυνομικό κομμάτι, το οποίο εξελίσσεται με πρότυπο τρόπο, ωστόσο είμαστε πάνω από 20-25 ημέρες εκεί».

«Ξέρω τις ενστάσεις, ότι αργήσαμε», ανέφερε ο κ. Μουζάλας και πρόσθεσε: «Δεν αργήσαμε. Εάν το ψάξετε, είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που μέσα σε 2,5 - 3 μήνες διαλύθηκαν τέτοιου είδους συγκεντρώσεις. Δεν ζητάω ούτε συγχαρητήρια, ούτε τίποτα. Είχαμε υποσχεθεί κάτι, έγινε. Έγινε με έναν τρόπο, ο οποίος είναι καλός για την πατρίδα και για τους πρόσφυγες. Σκεφτείτε μία επιχείρηση βίας τον αντίκτυπο που θα είχε στον τουρισμό».

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σημείωσε ότι υπήρξαν απώλειες, αναφέροντας τη σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη. «Όσοι μέμφονται για αυτό το πράγμα έχουν δίκιο». Ο ίδιος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα πρέπει όμως να σκεφτούν τις απώλειες από μία βίαιη επιχείρηση της εικόνας της χώρας».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ