Μητσοτάκης: Nα αλλάξει στάση ο Τσίπρας και να θεσμοθετήσει το δικαίωμα ψήφου των ομογενών

mitsotakis 1

Την πρότασή του για δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού επαναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα social media με αφορμή το αποτέλεσμα των αυστριακών εκλογών, όπου η ψήφος των ομογενών ανέτρεψε την ακροδεξιά.

Ποστάροντας σχετική φωτογραφία ο κ. Μητσοτάκης καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αλλάξει στάση και να δεχθεί την πρόταση για δικαίωμα ψήφου Ελλήνων του εξωτερικού.

"Η επιστολική ψήφος των Αυστριακών του εξωτερικού ανέτρεψε οριακά το αρχικό αποτέλεσμα που έδινε τη νίκη στον υποψήφιο της ακροδεξιάς. Η φωνή των Ελλήνων σε όποια χώρα και αν βρίσκονται πρέπει να ακούγεται και να εκφράζεται στην κάλπη.

"Ο Αλέξης Τσίπρας όμως ακόμη δεν έχει απαντήσει στην Πρόταση Νόμου της Νέας Δημοκρατίας για ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Και δεν θα απαντήσει γιατί τους φοβάται.

"Ζητώ ξανά από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων να στηρίξουν την πρότασή μας", έγραψε στο σχόλιό του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ